ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Με τη σκέψη στον… τελικό με το Σιδηρόκαστρο

*ΑΧ. ΔΟΚΟΣ: «ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ»

Δημοσίευση: 06 Απρ 2013 23:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:24
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Έχοντας την ψυχολογία στο… limit up μετά τη σπουδαία νίκη της περασμένης  Τετάρτης στην Κρανούλα με 2-0, ο Τύρναβος 2005 προετοιμάζεται εντατικά για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής(14 Απριλίου) με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, στον Τύρναβο.
Ένα ματς χωρίς αύριο και δικαιολογημένα έχει χαρακτηριστεί ως τελικός, καθώς μόνο με νίκη η τυρναβίτικη ομάδα θα εξακολουθήσει να δίνει τη μάχη της ανόδου στην Football League, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Ασφαλώς και η αποστολή θα είναι δύσκολη, όμως οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη φέρονται αποφασισμένοι να αρπάξουν τη μεγάλη ευκαιρία που τους δίνεται και να κατακτήσουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.
Για τη συγκείμενη αναμέτρηση με το Σιδηρόκαστρο αλλά και γι’ αυτή που προηγήθηκε με την Δόξα Κρανούλας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τύρναβος κ. Αχιλλέας Δόκος, με χθεσινές του δηλώσεις στην «Ε» επισήμανε τα εξής: «Πιστεύω πλέον ότι η άνοδος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό, από εμάς. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη σημαντική νίκη στην Κρανούλα, μια νίκη που μας οδηγεί κοντά στην Football League.
Σίγουρα χρειάζεται να διαχειρισθούμε σωστά αυτό το αποτέλεσμα και να παραμείνουμε προσγειωμένοι διότι τρία παιχνίδια έμειναν ακόμη, πριν γίνει πραγματικότητα το όνειρο της ανόδου. Με τον κόσμο στο πλευρό μας πεποίθησή μου είναι ότι θα ανέβουμε κατηγορία και γι’ αυτό χρειάζεται όλοι να είμαστε μια γροθιά, γιατί φτάνουμε κοντά στη βρύση και πρέπει να… δροσιστούμε με το νερό της ανόδου.
Θέλουμε τους παίκτες να είναι παλικάρια τόσο στον αγώνα με το Σιδηρόκαστρο, όσο και στα άλλα δυο που θα ακολουθήσουν με τον Αιγινιακό και τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα.
Στόχος να κάνουμε το 3χ3 και θεωρώ κάτι τέτοιο πολύ εφικτό να γίνει, αν βοηθήσει φυσικά και ο κόσμος προς την κατεύθυνση αυτή».
* O κ. Δόκος ευχαρίστησε παράλληλα τη διοίκηση της Δόξας Κρανούλας για την άριστη φιλοξενία που επιφύλαξε στην ομάδα του Τυρνάβου στον μεταξύ τους αγώνα, ευχόμενος ό,τι το καλύτερο για το σωματείο της Κρανούλας.
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ
Στο παιχνίδι με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης θα έχει στη διάθεσή του και τον Αποστόλη Τσιανάκα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του(επτά κίτρινες).
Όλοι οι άλλοι παίκτες επίσης είναι ετοιμοπόλεμοι και έτσι ο Κατερινιώτης προπονητής κ. Μπίλης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Σήμερα είναι προγραμματισμένη μια πρωινή προπόνηση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της αρμόδιας αρχής του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Αιγινιακό θα γίνει Κυριακή(21 Απριλίου), ενώ το φινάλε του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Football League 2, υπολογίζεται για την Κυριακή 28 Απριλίου.
ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Στο παιχνίδι Βατανιακός - Ζάκυνθος 1-0 όπως υποστηρίζει η νησιώτικη ομάδα, καταστρατηγήθηκε ο κανονισμός περί συμμετοχής έως 3 ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα και 8 επαγγελματιών (χρησιμοποιήθηκε μεγαλύτερος αριθμός ερασιτεχνών). Η Ζάκυνθος λοιπόν κατέθεσε ένσταση, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Ioniansports.gr, επικαλούμενη τον κανονισμό αλλά και προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Χαρακτηριστικά υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης έκανε λόγο για «καταστρατήγηση της ενιαίας και του κανονισμού περί επαγγελματικού ποδοσφαίρου».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς κινήθηκε νομικά (με ένσταση) κατά του Βατανιακού στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, όταν και πάλι η ομάδα της Κατερίνης είχε χρησιμοποιήσει περισσότερους ερασιτέχνες στην ενδεκάδα, όμως η Πειθαρχική Επιτροπή δικαίωσε το Βατανιακό κι έτσι ο Απόλλων Καλαμαριάς κατέθεσε έφεση (συνηγορούν και υποστηρίζουν τον Απόλλωνα ο Τύρναβος και ο Οδυσσέας Κορδελιού, έχοντας έννομο συμφέρον, με νομικό εκπρόσωπο στη συζήτηση της έφεσης, της οποίας αναμένεται το αποτέλεσμα την ερχόμενη Τετάρτη 10 Απριλίου).
 
 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τύρναβος Αχιλλέας Δόκος (αριστερά) με τον αγαπημένο του ανηψιό και ιδιοκτήτη της εταιρίας Σάκη Κασίδη, απευθύνουν κάλεσμα σ’ όλο τον φίλαθλο κόσμο της επαρχίας Τυρνάβου και όχι μόνο, για τον κρίσιμο αγώνα με το Σιδηρόκαστρο
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass