ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Επιχείρηση... ψυχολογία, πριν τη Σαντορίνη

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΛ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2013 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:23
 Του Κ. Γκιάστα
 
Στον τομέα της ψυχολογίας θα κοιτάξει να ρίξει το βάρος η ομάδα του Φιλαθλητικού πριν τη μεγάλη πρόκληση που λέγεται Φάιναλ Φορ Κυπέλλου. Πριν το ιστορικό ραντεβού που θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη (η λαρισινή ομάδα θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος από την Α2 Εθνική κατηγορία καθώς πήρε τη θέση του Ηρακλή) οι παίκτριες του Λάμπρου Πράππα έχουν να παίξουν δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και μάλιστα σε δύο συνεχόμενες ημέρες. Το ένα είναι σήμερα στην Πτολεμαΐδα με τον τοπικό Αρίωνα και το άλλο αύριο με τη Σταυρούπολη.
Η Τσαντοπούλου δεν θα παίξει στα συγκεκριμένα ματς και είναι άγνωστο αν θα λάβει μέρος και στα επόμενα ματς. Κάτι τέτοιο θα διευκρινιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
«Πάμε για να μην χάσουμε και στα δύο ματς» τόνισε ο προπονητής Λάμπρος Πράππας μιλώντας στην «Ε» και συνέχισε: «Είναι δύο παιχνίδια στα οποία θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε από θέμα ψυχολογίας αλλά και βαθμών ενόψει της μεγάλης πρόκλησης που είναι η συμμετοχή σε ένα φάιναλ φορ. Εκεί θέλουμε να κρατήσουμε όσο πιο ψηλά την αξιοπρέπειά μας. Από τα δύο ματς του Σαββατοκύριακου σαφώς και πιο δύσκολο είναι αυτό της Κυριακής».
ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΛ
Δύσκολο παιχνίδι περιμένει σήμερα την ΕΑΛ. Οι «κυανέρυθρες» στις 19.00 στο κλειστό της Νεάπολης υποδέχονται τη Νέα Γενιά, μια ομάδα με υψηλή συγκομοιδή βαθμών μέχρι τώρα αφού βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο οι αθλήτριες του Πέτρου Πνάκα έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως μπροστά σε τέτοια ματς παρουσιάζονται ακόμα πιο δυνατές. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στο αγωνιστικό κομμάτι και ο προπονητής θα έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Μια καλή ευκαιρία νίκης παρουσίαζεται σήμερα για την Ελασσόνα. Ταξιδεύει στα Γιαννιτσά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο και φυσικά θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς. «Είναι μια καλή ευκαιρία για μας να ανέβουμε λίγο στο βαθμολογικό πίνακα. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας τότε θα τα καταφέρουμε» ανέφερε ο προπονητής της Ελασσόνας, Βάιος Παναγιώτου που δεν θα έχει στη διάθεσή του τη Σοφία Μπούσια. Αντίθετα οι: Μπούσια Χ., Πλιάκα, Δίρβα, Λίτσιου, Κασελλούρη, Ζιάκου (λ), Παναγιώτου, Παπαϊωάννου, Παπαδοπούλου και Παπακώστα θα είναι στην αποστολή.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σήμερα, Σάββατο 6/4/2013
18.00 Αρίων – Φιλαθλητικός, Πορτοκαλίδης-Λιαρός
19.00 ΕΑΛ- Νέα Γενεά, Χαρδαλίδης-Κατσιούλης
18.00, Μεγ.Αλέξανδρος – Ελασσόνα, Δαλκιράνης-Λιοτόπουλος
Αύριο, Κυριακή 7/4/2013
18.00 Ερμής – Επίκουρος, Μιστιλιάδης-Κωστούλας
15.00 Άρης – Αίας, Τσιούλα-Παπαδόπουλος Αρ.
18.00 Φιλαθλητικός – Σταυρούπολη, Τσατσάνης-Παπαγεωργίου Αχ.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σταυρούπολη 60
Νέα Γενιά        46
Αίας    41
Νίκη     38
EΑΛ    35
Άρης   34
Φιλαθλητικός 30
Ελασσόνα      26
Επίκουρος     26
Ερμής 18
Ηρακλής Ιωανν.         18
Μεγ.Αλέξανδρος       10
Αρίων 2         
* Την άνοδο θα λάβει η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση της βαθμολογίας στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
** Υποβιβάζονται οι τέσσερις ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις τελευταίες θέσεις (10η, 11η, 12η και 13η) στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass