ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ... ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Ο Φιλαθλητικός «σαλπάρει» για το φάιναλ φορ

* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΙΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2013 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:22
Του Κ. Γκιάστα
Σαν... μάννα εξ ουρανού ήρθε χθες η είδηση στην ομάδα του Φιλαθλητικού Λάρισας. Ο Ηρακλής, η ομάδα από την οποία αποκλείστηκε στη φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδας ο Φιλαθλητικός (με τεχνικό ηγέτη τον Βασίλη Παπαδημητρίου) δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου και χθες η ΕΟΠΕ χτύπησε την πόρτα του λαρισινού σωματείου.
Ο σύλλογος της Λάρισας απάντησε θετικά στην πρόταση καθώς πρόκειται για μια ιστορική πρόκληση αφού θα είναι η πρώτη συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση.
Σαν Λάρισα όμως παλιότερα υπήρξε κι άλλη παρουσία αφού ήταν η ΕΑΛ στα τέλη του ’90 που πήρε μέρος στο φάιναλ φορ του κυπέλλου.
Ο Ηρακλής από τις 29 Μαρτίου, γνωστοποίησε την αδυναμία του να συμμετάσχει στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, που θα διεξαχθεί το διήμερο 12-13 Απριλίου στη Σαντορίνη.
Η ΕΟΠΕ, από την πλευρά της, ενημέρωσε τον μακεδονικό σύλλογο ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για οποιαδήποτε άλλη παροχή εκτός αυτές που θα ισχύσουν για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση και ζήτησε έγγραφη επιβεβαίωση των προθέσεών του και αποφάσισε ότι αν τελικά ο Ηρακλής δεν συμμετάσχει, να αντικατασταθεί από την ομάδα που απέκλεισε.
Χθες ο Ηρακλής ενημέρωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στη διοργάνωση, κι έτσι τη θέση του θα πάρει ο Φιλαθλητικός, ενώ στον «Γηραιό» θα επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπονται στην προκήρυξη.
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΝΑΣ... ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ
Στον ημιτελικό ο Φιλαθλητικός θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και αντίπαλο θα έχει έναν Λαρισαίο προπονητή, τον Αποστόλη Οικονόμου. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του φάιναλ-4 διαμορφώνεται ως εξής:
Παρασκευή 12 Απριλίου
17:30 Ηρακλής Κηφισιάς–Ολυμπιακός
20:00 ΑΕΚ–Φιλαθλητικός
Σάββατο 13 Απριλίου
17:00 Τελικός
Θ. ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ: «ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ»
Για την εξέλιξη αυτή τοποθετήθηκε στην «Ε» ο πρόεδρος του συλλόγου, Θανάσης Βαβάτσικος που δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Είναι μεγάλη στιγμή για τον σύλλογό μας που θα λάβει μέρος σε αυτή τη γιορτή του βόλεϊ. Επίσης είναι τιμή για όλο το λαρισινό βόλεϊ και την ΕΣΠΕΚΕΛ γενικότερα. Θα πάμε και θα ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας» κατέληξε.
 
Συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΠΕΚΕΛ
Με αφορμή την πρόκριση του Φιλαθλητικού στο φάιναλ φορ η ομάδα μαζί με την ΕΣΠΕΚΕΛ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης πιθανότατα την Τρίτη.
 
 
ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ - ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ
Υπάρχει και το πρωτάθλημα...
Εν τω μεταξύ ο προπονητής του Φιλαθλητικού, Λάμπρος Πράππας συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δώσει δύο παιχνίδια. Φιλαθλητικός - Σταυρούπολης το Σάββατο και Αρίων - Φιλαθλητικός την Κυριακή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass