ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΟΥΛΑ ΟΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕ 2-0

Έβρεξε ελπίδες... ανόδου για τον Τύρναβο

* ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ (2’), ΚΑΙ ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ (88’) * ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΖΙΩΓΑΣ, ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2013 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:20
Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα στην Κρανούλα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος επικράτησε της τοπικής Δόξας με 2-0 και τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League 2 (2ος όμιλος), διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες ανόδου.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη βροχή που προηγήθηκε αλλά και κατά διαστήματα που έπεφτε στη διάρκεια του αγώνα, «έβρεξε» ελπίδες... ανόδου, καθώς η τυρναβίτικη ομάδα μπορεί να παρέμεινε στην έβδομη θέση, όμως βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Βατανιακό που πέρασε πέμπτος και ένα από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου που οπισθοχώρησε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.
Αν αναλογιστούμε ότι ο Τύρναβος έχει στη συνέχεια δυο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και τον Αιγινιακό αντίστοιχα και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στη Λευκάδα με τον αδιάφορο Τηλυκράτη, τότε οι 35 βαθμοί πιθανότατα θα οδηγήσουν στη Football League.
Και αυτό γιατί ο Εθνικός Σιδηροκάστρου δεν θα φτάσει σε αυτό το όριο εφόσον χάσει όμως στον Τύρναβο, ενώ όσον αφορά στον Βατανιακό έχει να δώσει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Ακόμη ο Βατανιακός κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά τον αγώνα με την Καλαμαριά όπου είχε κερδίσει 2-1, λόγω χρησιμοποίησης πέντε αντί τεσσάρων εκπαιδευόμενων όπως χαρακτηρίζονται παικτών. Χθες εκδικάστηκε η υπόθεση και θα ανακοινωθεί η απόφαση μάλλον την Τετάρτη 10 Απριλίου.
Όσον αφορά τώρα στη χθεσινή αναμέτρηση, ο Τύρναβος έδειξε από την αρχή ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και εκτός τα δυο γκολ που πέτυχαν οι Τσούκαλος (2’), Κακαβίτσης (88’), χάθηκαν πολλές ακόμα ευκαιρίες για να διευρύνουν οι Τυρναβίτες τη νίκη τους.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
ΓΚΟΛ για τον Τύρναβο στο 2’. Κόρνερ από δεξιά και αναταραχή στην άμυνα της Κρανούλας με τον επερχόμενο Τσούκαλο να επωφελείται και να ανοίγει με κοντινή προβολή το σκορ, 0-1 για τους φιλοξενούμενους.
Ευκαιρία για τον Τύρναβο στο 19’ αλλά στο σουτ του Βούλγαρη η μπάλα έφυγε άουτ.
Δοκάρι για τον Τύρναβο στο 21’. Σέντρα του Οικονόμου από δεξιά και ο Τσούκαλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη ο Σαλαγιάννης την έδιωξε σε κόρνερ.
Μακρινό σουτ του Σωτήρη στο 25’ η μπάλα άουτ.
Σουτ του Μπουσινάκη στο 27’ από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 31’ δεξί βολέ του Νόνη από το ύψος της μικρής περιοχής πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 39’ σουτ του Παπαϊωάννου σε τετ α τετ με τον Σαλαγιάννη η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Κρανούλας.
Ευκαιρία στο 50’ για τον Τύρναβο με σουτ του Μπουσινάκη που έφυγε άουτ.
Τεράστια ευκαιρία στο 52’’ για τον Τύρναβο με τετ α τετ του Τσούκαλου που νικήθηκε από τον Σαλαγιάννη και στη συνέχεια ο Βούλγαρης απέτυχε να σκοράρει σε κενή εστία.
ΓΚΟΛ για τον Τύρναβο στο 88’. Ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα της Κρανούλας Σαλαγιάννη που έδιωξε ασθενώς την μπάλα, το λάθος εκμεταλλεύτηκε ο Κακαβίτσης και με αριστερό σουτ πέτυχε το 0-2.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κολύτα (Κέρκυρας), ενώ κανένα πρόβλημα δεν είχαν και οι κ. Κατσιούρης (Κέρκυρας), Σαρλής (Άρτας)
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Γιαννούσης (35’), Γκέκας (56’), -Νόνης (54’), Οικονόμου (67’), Παπαϊωάννου (35’).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Ανέστης Ζώης): Σαλαγιάννης, Ηλίας, Γιαννούσης, Γκόλιας, Νάσιος (64’ Κλείτσας), Τσουμάνης, Σωτήρης, Βασιλείου (30’ λ.τ.Νάνος), Γκέγκα, Χουχούμης, Μπάγιας (46’ Γκοτζιάς).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λεωνίδας Μπίλης): Γούπος, Παπαϊωάννου, Αθανασούλης, Πολύζος, Νόνης, Αντωνόπουλος, Σιάτρας, Οικονόμου (69’ Κακαβίτσης), Μπουσινάκης, Τσούκαλος (63’ Κιπτίου), Βούλγαρης (79’ Μεζίνι).
* Στον πάγκο της Κρανούλας ήταν οι: Κάτσενος, Τσαρτσαράς, Μόσχος, Κλείτσας, Νάνος, Νασιούλης, Γκοτζιάς. Χρησιμοποιήθηκαν οι τρεις τελευταίοι.
* Στο πάγκο του Τυρνάβου ήταν οι Κατσίβελος, Περήφανος, Καραγιάννης, Διβανές, Μεζίνι, Κιπτίου, Κακαβίτσης. Έπαιξαν οι τρεις τελευταίοι.
* Άλλαξαν φανέλες οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου στο ημίχρονο. Άλλαξαν τις λασπωμένες άσπρες φανέλες με μπλε και βυσσινί.
* Τον αγώνα παρακολούθησαν οι πρώην προπονητές της ΑΕΛ και της Νίκης Βόλου, Μιχάλης Ζιώγας και Στέλιος Μανωλάς, αντίστοιχα.
Επίσης στο γήπεδο βρέθηκε και ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα Δημήτρης Κολοβέτσιος, που δεν ξεχνά τόσο τον Τύρναβο από τον οποίο μεταγράφηκε στην ΑΕΛ, όσο φυσικά και τους «βυσσινί» καθώς πρόσφατα παρακολούθησε στο AEL FC ARENA και την αναμέτρηση των «βυσσινί» με την Παναχαϊκή. Οι παλιές... αγάπες δεν ξεχνιούνται.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass