ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΕΣΚΑΘ και Περιφέρεια «αγκαλιάζουν» το 2ο All Star Game

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΟΝΟΜΑ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2013 1:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:12
 Του Κ. Γκιάστα
 
Πέρυσι ήταν μια παρέα παραγόντων των τοπικών ομάδων μπάσκετ της Λάρισας που πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν το 1ο All Star Game με αμιγώς… Λαρισαίους παίκτες. Φέτος σε αυτή την προσπάθεια μπήκαν και δύο πολύ δυνατοί «παίκτες» και το 2o All Star Game Λάρισας παίρνει μια διαφορετική διάσταση. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μαζί με την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας «αγκαλιάζουν» αυτή την προσπάθεια και όλα δείχνουν πως το κλειστό της Νεάπολης θα γνωρίσει μεγάλες «δόξες» έστω και για μια μόνο ημέρα (στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου).
Το δυνατό χαρτί στα χέρια των διοργανωτών ωστόσο φαίνεται πως θα είναι το σεμινάριο προπονητών που θα γίνει σε δύο ημέρες, το Σάββατο 27 Απριλίου και την Κυριακή 28 Απριλίου. Γι΄ αυτό τον λόγο γίνονται προσπάθειες να έρθει ένα ή ακόμα και δύο «ηχηρά» ονόματα του χώρου με σκοπό να προκαλέσει αίσθηση αλλά και να δώσει και αίγλη στο εγχείρημα.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Η διαδικασία επιλογής παικτών σε πρώτη φάση έχει ως εξής: οι προπονητές όλων των ομάδων του νομού από την Γ’ Εθνική ως και τη Β’ ΕΣΚΑΘ θα επιλέξουν μια πεντάδα παικτών χωρίς όμως να περιλαμβάνουν αθλητές από τη δική τους ομάδα. Οι πέντε παίκτες με τις περισσότερες ψήφους θα αποτελέσουν την πρώτη πεντάδα. Η δεύτερη πεντάδα θα επιλεγεί από παίκτες άλλων ομάδων της Θεσσαλίας (εκτός Λάρισας) με βάση την απόδοσή τους. Οι υπόλοιποι παίκτες θα βγούνε από διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού με μηνύματα.
ΤΡΙΠΟΝΤΑ, ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ... ΧΟΡΟΣ
Εκτός φυσικά από τον αγώνα δεν μπορεί να μην υπάρχει και το «φιλέτο», που είναι οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων. Νωρίτερα (από τις 17.00) θα υπάρχει και αγώνας επίδειξης παίδων και εφήβων με παίκτες από όλο τον νομό της Λάρισας. Αξίζει να τονίσουμε πως τη βραδιά θα ντύνει «χορευτικά» και μια σχολή χορού η οποία θα δίνει ρυθμό στους θεατές αλλά και στους παίκτες.
* Οι διοργανωτές αποφάσισαν για όλα τα παιδιά μέχρι 17 ετών η είσοδος να είναι δωρεάν.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass