Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Την Παρασκευή η συνάντηση Μπρέζα-Διγκόζη

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2013 18:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:47
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μεθαύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη για τις αλλαγές στο ρόστερ του Τυρνάβου συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Βασίλη Μπρέζα με τον τεχνικό Άγγελο Διγκόζη. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για τους παίκτες που θα αποκτηθούν αλλά και γι’ αυτούς που θα αποτελέσουν παρελθόν για την ομάδα. Ο Άγγελος Διγκόζης κατά τη συνάντηση θα παραδώσει στον Βασίλη Μπρέζα τη σχετική έκθεση και τις προτάσεις του για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα αποτελέσουν τον βασικό άξονα πάνω στον οποίο θα διαμορφωθούν οι περαιτέρω εξελίξεις.
«Δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε θεαματικές αλλαγές στην ομάδα. Λίγοι παίκτες θα φύγουν και λίγοι θα έρθουν» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μπρέζας μιλώντας στην «Ε» και πρόσθεσε:
«Θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε πάνω στην οικονομική βάση που έχουμε σχεδιάσει από την αρχή της χρονιάς δηλαδή να βρούμε τις οικονομικότερες λύσεις που μας καλύπτουν.
Υπάρχει ικανοποίηση από την πορεία της ομάδας στον α’ γύρο του πρωταθλήματος αν και ήμασταν λίγο άτυχοι αφού κάποια παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών.
Στόχος μας στο β’ γύρο της διοργάνωσης είναι να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Ποτέ δεν ήταν μέσα στους στόχους μας να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε χαλαρή την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος γιατί δεν ξέρουμε τι εξελίξεις θα υπάρχουν αναφορικά με τα οικονομικά και τις αδειοδοτήσεις στην κατηγορία.
Είδαμε ότι οι άλλες ομάδες δεν είναι καλύτερες από τη δική μας. Απλά στις λεπτομέρειες κρίθηκαν κάποια αποτελέσματα. Αν προσπαθήσουμε μπορούμε να πετύχουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Το είχαμε άλλωστε υποσχεθεί από την αρχή στους φιλάθλους ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο» κατέληξε ο κ. Μπρέζας.
Οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου θα επιστρέψουν την ερχόμενη Παρασκευή στις προπονήσεις μετά την ανάπαυλα για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass