ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΡΕΖΑ-ΔΙΓΚΟΖΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Εβδομάδα αποφάσεων στον Τύρναβο

* ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΩΝ» ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ *ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2013 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:47
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας θα απασχολήσουν αυτές τις ημέρες τους ανθρώπους του Τυρνάβου. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών των Χριστουγέννων θα δώσει πολύτιμο χρόνο στους «κυανέρυθρους» για να σχεδιάσουν τις κινήσεις που απαιτούνται για τη βελτίωση του αγωνιστικού τμήματος με στόχο η ομάδα να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του πρώτου γύρου.
Πρώτη μεταγραφική προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον στρέφεται στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην ευρωπαϊκή αγορά. Εάν η απόκτηση του Ευρωπαίου επιθετικού δεν καταστεί δυνατή τότε ως εναλλακτική λύση εξετάζεται το ενδεχόμενο απόκτησης μεσοεπιθετικού.
Παράλληλα ο Τύρναβος βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή Έλληνα κεντρικού αμυντικού που αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική με τη φανέλα της Καλαμαριάς. Υπάρχουν ωστόσο κάποια διαδικαστικά εμπόδια που δεν επιτρέπουν τους υπεύθυνους του συλλόγου να μιλήσουν με περισσότερη βεβαιότητα τα οποία αν ξεπεραστούν η μεταγραφή θα είναι θέμα χρόνου.
Σε ό,τι αφορά στις αποδεσμεύσεις τα ονόματα θα γίνουν γνωστά μετά τα Χριστούγεννα ωστόσο ο αριθμός των παικτών που θα αποτελέσουν παρελθόν δεν θα είναι μεγαλύτερος από τους τρεις.
Οι τελικές κινήσεις και η πορεία των εξελίξεων θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό στη συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βασίλη Μπρέζα και του προπονητή Άγγελου Διγκόζη. Πάντως θα πρέπει να τονισθεί ότι καθοριστικό ρόλο στα μεταγραφικά θα παίξει και το αποτέλεσμα της επόμενης αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Βατανιακό. Αν η ομάδα του Τυρνάβου κερδίσει τότε η ενίσχυση του ρόστερ θα είναι σημαντική.
Σε ό,τι αφορά στο κλίμα στις τάξεις των «κυανέρυθρων» η τελευταία νίκη αν μη τι άλλο διατήρησε την αισιοδοξία για τη συνέχεια και κυρίως για την επίτευξη του βασικού στόχου που είναι η παραμονή στην Β’ Εθνική κατηγορία αφού η ομάδα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην επαναληπτική φάση της διοργάνωσης με πολύ καλές προοπτικές.
Χθες το πρωί οι παίκτες του Τυρνάβου πραγματοποίησαν χαλαρωτική προπόνηση και ουσιαστικά είχαν την τελευταία τους συνάντηση πριν τα Χριστούγεννα ανταλλάσοντας ευχές καθώς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Παρασκευή.
ΦΙΛΙΚΗ ΜΕ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
Εν τω μεταξύ, την Κυριακή 29/12/2013 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση στο κοινοτικό γήπεδο Τσαριτσάνης ανάμεσα στον Οικονόμο και την ΠΑΕ Τύρναβος.
Οι δύο ομάδες, εκμεταλλευόμενες το αγωνιστικό κενό της Κυριακής στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, αναμετρώνται μεταξύ τους, θέλοντας παράλληλα να τιμήσουν τη μνήμη του Τσαριτσανιώτη αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Γιώργου Μητσιμπόνα, ο οποίος ως γνωστόν ξεκίνησε την καριέρα του με τα χρώματα του Οικονόμου, τερματίζοντας πρόωρα το νήμα της ζωής του σε ηλικία 33 χρόνων και ενώ αγωνιζόταν με την ομάδα του Τυρνάβου.
ΝΙΚΗΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
Στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, ο Εθνικός Γαζώρου νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και πλέον βρίσκεται μόνος στην 3η θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίζονταν από το 77΄ με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Κωφοκώτσιος, προηγήθηκαν με τον Ναστέφσκι στο 8΄, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 19΄ με τον Αθανασιάδη. Ο Εθνικός Γαζώρου ήταν, όμως, αυτός που είχε τον τελευταίο λόγο στο ματς, αφού προηγήθηκε 2-1 στο 70΄ με τον Γαϊδαρτζή και κατάφερε να αποσπάσει μια υπερπολύτιμη νίκη.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κέρκυρα     23-7    33
2. Νίκη Βόλου            25-6    27
3. Εθνικός Γαζώρου 12-8    24
4. Ηρακλής     14-11 21
-----------------------------
5. Αναγέννηση Καρδίτσας    12-11 21
6. Τύρναβος   15-16 20
7. Ζάκυνθος   12-17 19
8. Αιγινιακός   17-10 18
9. Απόλλων Καλαμαριάς     14-17 16
10. Δόξα Δράμας      10-13 16
11. Πιερικός   8-12    13
------------------------------
12. Αναγέννηση Γιαννιτσών 10-17 9
13. Καβάλα    10-22 9
14. Βατανιακός          7-22    8
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass