ΟΙ ΤΡΕΙΣ «ΑΓΑΠΕΣ» ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ

Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα...

ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, Η ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2013 13:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:40

 

Του Κ. Γκιάστα

«Αντε Στέφανε καιρός να σηκωθείς τώρα» του λέμε και μας απαντάει:

«Ναι, θα το κάνω και ξέρεις για ποιους; Γι’ αυτούς που με στηρίζουν. Για τα παιδιά στην κερκίδα...» δείχνοντάς τους. Και όταν αυτά τα παιδιά στην κερκίδα (σ.σ. Monsters) συντονίζουν τις ενέργειές τους με τον δραστήριο Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού Λάρισας και με την ίδια την ΑΕΛ τότε οι ελπίδες που έχει ο Στέφανος Πράσινος για την αποκατάσταση της υγείας του είναι πολλές.

Χθες στο στάδιο Αλκαζάρ δεν βρέθηκαν άνθρωποι που τους περισσεύουν τα χρήματα. Ήρθαν άνθρωποι που σκέφτονται ακόμα και το τελευταίο ευρώ. Έκοψαν εισιτήριο παιδιά που δεν έχουν εργασία και δεν τους φτάνουν για καφέ.

Ήταν όμως εκεί. Πολλοί από αυτούς. Γιατί στα δύσκολα φαίνεται πως τους ενώνει κάτι. Η αγάπη τους για την ομάδα. Η πίστη τους στην ΑΕΛ. Η στήριξή στους «βυσσινί». Βγαίνει αλληλεγγύη σε δύσκολους οικονομικά καιρούς. Κόντρα στις όποιες προβλέψεις...

Ο Στέφανος Πράσινος ήταν στο Αλκαζάρ και παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στους Μόνστερς, την ΑΕΛ και τον ΣΕΠ Λάρισας. Έναν αγώνα που

έγινε με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν τα έσοδα για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του καθώς σε τροχαίο πριν από κάποιο διάστημα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η ΑΕΛ κέρδισε συνολικά με σκορ 5-3. Αρχικά στο πρώτο μέρος επιβλήθηκε με 3-2 του ΣΕΠ και εν συνεχεία με 2-1 των. Monsters (που είχαν για προπονητή τον Ηλία Κυριακίδη).

Για την ΑΕΛ που αγωνίστηκε έχοντας στη σύνθεσή της ποδοσφαιριστές τόσο από την πρώτη ομάδα και όσο από των τμήμα των Κ-15 τα γκολ πέτυχαν οι Αγρόδημος, Γαρυφαλλόπουλος, Τζουμάκης, Τσουμακίδης και Μπλάτσας.

Για τη μικτή ομάδα ΣΕΠ/ΣΦ Μόνστερς σκόραραν οι Σβερκούλης, Γκαλγκανόπουλος στο πρώτο και Φαρμάκας στο δεύτερο μέρος.

Για την ΑΕΛ ο κ. Στράντζαλης και ο κ. Βασιλείου, προπονητής της ομάδας Κ-15, χρησιμοποίησαν τους: Παπαγιάννη, Πάνο, Αγρόδημο, Τζουμάκη, Γαρυφαλλόπουλο,

Βαγενά, Λάιο, Μαστακούλη, Μακροβασίλη, Μακρή, Δίχρη, Σπύρου, Μεμάϊ, Νούσιο, Ακρίβο, Νικολακούλη, Τσιούτσια, Μπλάτσα, Μπόντε, Καραγιώργο, Αναστάση, Κωστομοίρη, Βαλαώρα, Σκρέκα, Τσουμακίδη, Μητρουλιά, Ζιώγα, Τσούπρο,

Αναστασίου.

Με τον ΣΕΠ αγωνίστηκαν οι: Κουτσοκέρας, Μπακαρτζής, Κουτούμπας, Ελευθέρογλου, Μουστάκας, Τέας, Γκαλγκανόπουλος, Λιόλιος, Κίτσιος, Σβερκούλης, Νταλαμπύρας, Τσάκε, Παπακωνσταντίνου, Βάλλας.

ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ

Εκ μέρους της διοίκηση της ΑΕΛ, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου, κ. Γιάννης Κατέρης παρέδωσε στον Στέφανο Πράσινο πριν την έναρξη του αγώνα μια φανέλα της ΑΕΛ, με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε εδώ για σταθούμε στο πλευρό του Στέφανου και να τον βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στον δύσκολο αγώνα που δίνει. Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιρικούς φορείς της πόλης, αλλά και τους απλούς φιλάθλους για την ευαισθησία τους. Ελπίζαμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή για να είναι ακόμη πιο δυνατό το μήνυμα της ενότητας και της αλληλεγγύης που θέλουμε να στείλουμε. Στις μέρες μας χρειάζονται πράξεις για να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο. Εμείς από την πλευρά μας, ως ΑΕΛ, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό σε όλους τους τομείς».

ΤΟ «ΕΥXΑΡΙΣΤΩ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Η οικογένεια του Στέφανου Πράσινου ευχαρίστησε «όλους τους εμπλεκόμενους φορείς – τον ΣΦ Μόνστερς, τον ΣΕΠ Νομού Λάρισας, το ΕΑΚΛ, την ΑΕΛ – αλλά και τους απλούς φιλάθλους της ομάδας για τη μεγάλη τους προσπάθεια και τη συγκινητική τους στήριξη και παράλληλα θέλησε να εκφράσει την πίστη ότι όταν η σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ γίνεται μια αγκαλιά, τότε μπορεί πραγματικά να πετύχει πολλά».

Η ΑΕΛ από την πλευρά της ευχαριστεί τη διαιτητική τριπλέτα αποτελούμενη από τους κ.κ. Καρβουνιάρη, Πατέτσο, Καραγιάννης Χ., για τη συμμετοχή τους, όπως επίσης ευχαριστεί τη διοίκηση του ΕΑΚΛ για την ευγενική παραχώρηση του Σταδίου Αλκαζάρ και τον απλό κόσμο για την ανταπόκρισή του στην προσπάθεια ενίσχυσης του Στέφανου.

ΜΕXΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΤΑ 3.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια θα συνεχίσουν να πωλούνται... Ένας ικανοποιητικός αριθμός εισιτηρίων πουλήθηκε μέχρι και χθες για τον αγώνα. Ωστόσο η διάθεσή αυτών θα συνεχίσει να πραγματοποιείται ως και την εξάντλησή τους. Άλλωστε ο στόχος είναι να πουληθούν και τα 3.000.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass