ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Λύθηκε το συμβόλαιο με τον Χρ.Καραγιάννη

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2013 14:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:38

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Άγγελος Διγκόζης ανέφερε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Πιερικό ότι στις 23 Δεκεμβρίου θα υπάρξουν εξελίξεις, αλλά οι εξελίξεις αυτές σημειώθηκαν σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα.

Συγκεκριμένα προχθές το βράδυ έγινε γνωστό ότι λύθηκε η συνεργασία με τον επιθετικό Χρήστο Καραγιάννη και στην σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Τύρναβος, αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καραγιάννη και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Από ότι γνωρίζουμε, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε ενημερωθεί από τον προπονητή του ότι ήταν εκτός πλάνων και προπονούνταν μόνος του.

Και καθώς δεν υπήρχε περίπτωση  να παραμείνει  άλλο στην ομάδα, επισπεύτηκαν  οι διαδικασίες  της κοινής συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Θα ακολουθήσουν τουλάχιστον τρεις ακόμη αποχωρήσεις παικτών μετά τον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, παιχνίδι που θα διεξαχθεί  την ερχόμενη Κυριακή  22 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ.

Ένα ματς  που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια της Football League, καθώς με νίκη ο Τύρναβος θα συνεχίσει να είναι κοντά στην προνομιούχο πρώτη τετράδα, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας η ήττας το μόνο που θα σκέφτεται είναι για το πώς θα εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή  στην κατηγορία.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass