ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Ντεμπούτο Καρακούτση

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2013 14:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:35

 

Του Σωτ. Κέλλα

Το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου της ΑΕΛ με την Κοζάνη (2.30 μ.μ.) στο Αλκαζάρ μπορεί να είναι αδιάφορο για τη λαρισινή ομάδα, αφού και οι δύο ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αλλά έχει μεγάλη ηθική αξία για τους «βυσσινί» αφού θέλουν να κερδίσουν και να στείλουν ένα μήνυμα αξιοπρέπειας στους... «φωστήρες» της κλήρωσης που βάζουν τον νικητή του συγκεκριμένου αγώνα σε μειονεκτική θέση απέναντι στον χαμένο αφού θα παίξει εκτός έδρας πάλι με τον ίδιο αντίπαλο.

Όμως όταν είσαι ο καλύτερος της κατηγορίας δεν σκέφτεσαι σε καμία στιγμή ανήθικα. Θέλουν όλοι να κερδίσει η ομάδα αύριο, αλλά και το επαναλάβει στις 29 Δεκεμβρίου μέσα στην Κοζάνη. Αυτή η διπλή νίκη θα δείξει και τη διαφορετικότητα της ομάδας που ξεχωρίζει στο πανελλήνιο με το γεγονός ότι ουδέποτε έδωσε δικαίωμα εμπλοκής σε περίεργα παιχνίδια όταν για άλλες διεξάγονται δικαστήρια και έρευνες.

Στο μεταξύ η φύση αυτού του αγώνα δίνει το δικαίωμα στον τεχνικό Γιώργο Στράντζαλη να χρησιμοποιήσει και νέους παίκτες, αλλά οι αλλαγές δεν θα είναι ευρείας έκτασης μια και η ομάδα θέλει να κερδίσει για ηθικούς, επαναλαμβάνουμε, λόγους αφού και οι δύο προκρίνονται στην επόμενη φάση για να ξαναβρεθούν αντίπαλοι.

Η πιο βασική αλλαγή που θα δούμε εκτός απροόπτου είναι αυτή στη θέση του τερματοφύλακα που για πρώτη φορά με τα χρώματα της ΑΕΛ θα αγωνισθεί ο 30χρονος Τάσος Καρακούτσης που θεωρείται έμπειρος αλλά και γενικά ένας ικανός τερματοφύλακας όπως βέβαια και ο Σικαλιάς που για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο δεν θα υπερασπίσει την εστία της λαρισινής ομάδας.

Από κει και πέρα σίγουρα στη δεξιά πλευρά θα αγωνισθούν Καρανίκας και Παπαϊωάννου ενώ δεν γνωρίζουμε τι άλλες αλλαγές θα γίνουν σε σχέση με την ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον Οδυσσέα Κορδελιού.

Λογικά η ομάδα θα παίξει με τους Καρακούτση, Καρανίκα, Σιάκκα, Ρούσση (εδώ υπάρχει περίπτωση να αγωνισθεί ο Βοσκόπουλος), Μήτσης, Νεμπεγλέρας, Σαββίδης, Στεφανίδης, Παπαϊωάννου, Γκούρτσας, Μπλέντι.

Στη διάθεση του Στράντζαλη δεν θα είναι οι τραυματίες Πλιάγκας, Πατινιώτης, Κυριακίδης, Αραμπατζής.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass