ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΣΤΟ ΣΕΦ

Μειώθηκε στις 3 αγωνιστικές η ποινή του Μπέγκιτς

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2013 9:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:29

Μόνο ο Μίρζα Μπέγκιτς βγήκε κερδισμένος από την έφεση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός, σχετικά με την τιμωρία που είχε επιβληθεί από την Ευρωλίγκα για επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί στην αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι στο ΣΕΦ. Η ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών του Σλοβένου σέντερ μειώθηκε σε τρεις, όπερ σημαίνει ότι ο Μπέγκιτς θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα στην πρεμιέρα της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας. Αντίθετα, η ποινή των τριών αγωνιστικών στο Γιώργο Πρίντεζη παρέμεινε ως είχε, όπως και αυτή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό, που σημαίνει ότι η αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Σιένα θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά η απόφαση της Ευρωλίγκας:

«Η έφεση για τις ποινές μετά τον διαπληκτισμό στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ στις 28 Νοεμβρίου, συν το αίτημα αναστολής εκτέλεσης μίας εκ των τιμωριών, εξετάστηκαν από τα αρμόδια όργανα της Ευρωλίγκας.

Οι αρχικές ποινές που είχαν επιβληθεί από τον ανεξάρτητο δικαστή για τον Ολυμπιακό διατηρήθηκαν με μικρές τροποποιήσεις. Η Επιτροπή Εφέσεων της Ευρωλίγκας μείωσε την ποινή του Μίρζα Μπέγκιτς από τέσσερις αγωνιστικές σε τρεις και το πρόστιμό του από 15.000 σε 10.001 ευρώ.

Η ίδια επιτροπή αποφάσισε να διατηρήσει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, συνεπώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Σιένα την Πέμπτη χωρίς φιλάθλους στο ΣΕΦ. Παράλληλα διαγράφηκε ένα από τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον Ολυμπιακό, ύψους 15.000 ευρώ. Επίσης, η ποινή τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο στον Γιώργο Πρίντεζη διατηρήθηκαν.

Στο μεταξύ, το αίτημα της Γαλατάσαραϊ να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η εκτέλεση της ποινής που αφορά τον Ποπς Μενσά Μπονσού, μέχρι να εξεταστεί η έφεση, απορρίφθηκε από την επιτροπή εφέσεων, η οποία πάντως συνεχίζει να εξετάζει την έφεσή του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass