Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ BERGMANN KORD ΠΑΙΖΕΙ «ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ» ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ

Κάνει προεργασία για τη... Β’ Εθνική

* ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2013 1:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:29
 
 
Του Κ. Γκιάστα
 
Φέτος τίποτα δεν είναι τυχαίο στον Φοίνικα Bergmann Kord. Όλα έχουν μελετηθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και γι΄ αυτό όλα κυλούν ρολόι στον αγωνιστικό χώρο (το 7 στα 7 είναι μόνο η αρχή). Ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Β’ Εθνική, έναν στόχο που τον έχει ανάγκη η πόλη της Λάρισας καθώς έχει να δει άνοδο από Εθνική σε Εθνική κατηγορία δέκα χρόνια. Όμως οι «μελανόλευκοι» δεν θα σταθούν μόνο σε αυτό. Ρίχνουν τα... θεμέλια για ακόμα πιο ψηλά και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ήδη έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν κυρίως το οικονομικό κομμάτι.
Στο θέμα του μπάτζετ λοιπόν αυτό που μετράει περισσότερο είναι οι χορηγοί και ο Φοίνικας «σπέρνει» από τώρα για να έχει καρπούς μέσα στο καλοκαίρι. Μια τέτοια βραδιά... σποράς, ήταν η προχθεσινή. Στο «My Tapas Bar n Food» η διοίκηση της λαρισινής ομάδας δεξιώθηκε τους χορηγούς της φετινής σεζόν που είναι και οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του Φοίνικα, Γιώργος Νασιακόπουλος που αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς για τη φετινή σεζόν τόνισε πως αυτό που θέλει είναι να υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία των δύο πλευρών. Επειτα μίλησε ο Γιώργος Λεπενιώτης ως εκπρόσωπος των παικτών και εξήρε τη σημαντική στήριξη των επιχειρηματιών προς την ομάδα.
Το «παρών» έδωσαν αρκετοί χορηγοί με πολυπληθέστερη παρουσία, από την εταιρία Bergmann Kord (η πρόεδρος κ. Κορδερά, ο αντιπρόεδρος κ. Κορδεράς, ο αρχίατρος κ. Χρηστάκης, η διευθύντρια Λάρισας αλλά και όλο το προσωπικό). Κάποιοι μάλιστα πήραν και τοΝ λόγο και ευχήθηκαν τα καλύτερα στη φετινή σεζόν. Από αυτούς ξεχώρισε ο ... σκληρός λόγος του κ. Χρηστάκη που ως παλιός προπονητής επΙσήμανε ότι οι εφτά νίκες δεν του λένε τίποτα και πως χρειάζεται διάρκεια η ομάδα.
Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο αντιδήμαρχος κ. Πρασσάς που δεν δίστασε να δηλώσει φανατικός υποστηρικτής του Φοίνικα και χαρακτήρισε τόσο την ομάδα όσο και το μπάσκετ μικρόβιο που εύκολα κολλάει κανείς.
Οι χορηγοί της φετινής χρονιάς (σε παρένθεση οι εκπρόσωποι που έδωσαν το «παρών» είναι οι εξής: Bergmann Kord, Νασιακόπουλος Α.Ε. (κ. Βάγια Νασιακόπουλου), Vodafone, Κιούσης trans (κ. Κιούσης), Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., HAIR s.a. (κ. Πρασσάς), Craft, Τσινούλης Γεώργιος Γεωπόνος, Auto Corner (κ. Μπάτσικας), Bono Καφέ (κ. Χύτας), Κουλώτσιος Κώστας, Πολιτικός Μηχανικός, Οπτικά Παπαϊωάννου, Ψητοπωλείο Αδάμος, de tox Καφέ, Παπαχατζής είδη σπιτιού, Σβούρα, sokola ζαχαροπλαστείο (κ. Μπατζογιάννης), billingual κέντρα ξένων γλωσσών (κ. Ρεβήσιου), Κίτρινα Γάντια, daily καφέ, Ζιάκας Κώστας εντυποδιανομές, My tapas food n΄ bar, coffee deal, L.P.Gas, cartreat και barley.
Ο Φοίνικας ωστόσο έχει στη σύνθεσή του και έναν παίκτη που πρωτοτυπεί καθώς ο Γιάννης Παπαχρήστος έχει τους προσωπικούς του χορηγούς (Mikel, Stergiaki Travel και Coffe Deal). Κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει ειδικά στον χώρο του μπάσκετ.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος, Χρυσόστομος Τρίμμης.
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Στο κλειστό του Αγίου Θωμά τελικά θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι της Λάρισας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Φοίνικα Bergmann Kord και τον Αστέρα. Οι «μελανόλευκοι» επίσημα ζήτησαν από τον Αστέρα να γίνει το ματς στο κλειστό του Αλκαζάρ (παρά το γεγονός πως είναι έδρα του Αστέρα) με σκοπό να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο περισσότερος κόσμος (κάτι που σημαίνει και έσοδα) αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό από τον Αστέρα. Έτσι το ματς θα γίνει στη φυσιολογική έδρα των «μελανόλευκων» την Κυριακή στις 18.00. Αγωνιστικά ο προπονητής του Φοίνικα, Θρασύβουλος Λιάγκας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Από την άλλη ο Αστέρα ξεκίνησε μουδιασμένα την προετοιμασία για το ματς καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του Δαουλάρη έχει χαλάσει τη διάθεση όλων.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass