ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Συνελήφθησαν οι Κάμπελ και Μοντάνο

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2013 23:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:27

Ο στράικερ της Μπλάκμπερν, Ντ.Τζ. Κάμπελ και ο μέσος της Όλνταμ, Κρίστιαν Μοντάνο, συγκαταλέγονται μεταξύ των 6 ατόμων που συνελήφθησαν, με την κατηγορία της συμμετοχής σε κύκλωμα που έστηνε παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η εθνική υπηρεσία καταπολέμησης του εγκλήματος εξετάζει, παράλληλα, τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Sun», με τα οποία «φωτογραφίζεται» ο πρώην αμυντικός της Πόρτσμουθ, Σαν Σόντγε, ο οποίος φέρεται να εισέπραξε το ποσό των 70.000 λιρών προκειμένου να αποβληθεί σκόπιμα σε αγώνα της Λιγκ 1 της περασμένης περιόδου.

Οι Κάμπελ, Μοντάνο και Σόντγε αφέθηκαν ελεύθεροι αφού κατέβαλλαν τη σχετική εγγύηση, μαζί με τον αδελφό του Σόντγε, Ακπο, που αγωνίζεται στην Τρανμίρ, κι ένα ακόμη άτομο με το όνομα Στιβ.

Ο έκτος που συνελήφθη, ο αμυντικός της Τρανμίρ, Ιαν Γκούντισον, παραμένει κρατούμενος, ενώ ο Μοντάνο εκδιώχθη από την Όλνταμ χωρίς να πληρωθεί. Ο τελευταίος φέρεται να παραδέχθηκε ότι συμφώνησε να τιμωρηθεί με κάρτες έναντι αμοιβής, αν και απέτυχε να πάρει άλλη μία κίτρινη στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Γουλβς τον περασμένο Οκτώβριο.

Ανακοίνωση για το θέμα που προέκυψε εξέδωσε η Μπλάκμπερν: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ της χώρας, ο σύλλογος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο επιθετικός της ομάδας Ντ.Τζ. Κάμπελ συνελήφθη από τις αρχές. Η Μπλάκμπερν δεν πρόκειται να προβεί σε περαιτέρω σχόλια, ενώ η έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.».

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός της Όλνταμ, Λι Τζόνσον, παραδέχθηκε ότι ο Μοντάνο ρωτήθηκε για την υπόθεση και αποχώρησε χωρίς να πληρωθεί.

Η Ένωση Επαγγελματιών Παικτών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Αυτές οι κατηγορίες, εφόσον αποδειχθούν, δυστυχώς θα αποδείξουν το πραγματικό πρόβλημα διαφθοράς που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και υπογραμμίζει την αναγκαιότητα των προσπαθειών που καταβάλλει η PFA και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη στην ενημέρωση και εκπαίδευση των παικτών από το τέτοιου είδους κινδύνους».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass