Αύριο η απόφαση για υποβιβασμό και άνοδο στη Σούπερ Λίγκα

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2013 20:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:25

Αύριο (10/12) αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη Σούπερ Λίγκα και θα προβιβαστούν από τη Β΄ Εθνική (Football League). Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι (10/12, 14:00) συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Ομοσπονδίας και των δύο λιγκών, για να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι ως προς το θέμα.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν σήμερα (9/10) από τον πρόεδρο Γιώργο Σαρρή για όσα έλαβαν χώρα στη Βραζιλία κατά την πρόσφατη κλήρωση των ομίλων για την τελική φάση του Μουντιάλ 2014, όπως επίσης και για τις συζητήσεις με τον Φερνάντο Σάντος ως προς την πρόταση για επέκταση της συνεργασίας του με την Εθνική ομάδα, την οποία έχει δεχθεί από την ΕΠΟ. Όπως ανέφερε ο κ. Σαρρής, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δεσμευτεί να απαντήσει το αργότερο έως τις 23 Φεβρουαρίου 2014, δηλαδή την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων για την προκριματική φάση του Euro 2016.

Κατά το σημερινό Δ.Σ. εγκρίθηκε ο διετής προγραμματισμός της ΕΠΟ όσον αφορά το ζήτημα ανόδου και υποβιβασμού όλων των Εθνικών κατηγοριών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass