Με απουσίες η Αντερλεχτ κόντρα στον Ολυμπιακό

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2013 14:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:25

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Αντερλεχτ στον αυριανό αγώνα (10/12/2013) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής της βελγικής ομάδας, Φαν ντε Μπρομ, δεν θα έχει στη διάθεση του τον αριστερό μπακ, Ολιβιέ Ντεζάχτ (φωτ.), ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και τέθηκε νοκ άουτ για το ματς με τους «ερυθρόλευκους». Εκτός του συγκεκριμένου αγώνα είναι και οι Μάσιμο Μπρούνο, Ματίας Σουάρες.

Παράλληλα χωρίς αρκετούς βασικούς και με πολλούς νεαρούς, θα παραταχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπενφίκα. Οι Γάλλοι έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και ο Λοράν Μπλαν, αποφάσισε να ξεκουράσει τους Ιμπραϊμοβιτς, Τιάγκο Σίλβα και Αλεξ, ενώ απόντες είναι και οι τιμωρημένοι Βεράτι και Φαν Ντερ Βιλ. Παράλληλα, στην αποστολή βρίσκονται οι «πιτσιρικάδες» Ερβέν Ονγκεντά, Κίνγκσλεϊ Κόμαν, Μόρι Ντιαό και Καλίφα Τραορέ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass