ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ (16:30)

Πάνοπλος ο Τύρναβος στις Σέρρες

* ΑΓΓ. ΔΙΓΚΟΖΗΣ: «ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2013 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:23
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πάνοπλος θα αγωνιστεί σήμερα στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών ο Τύρναβος 2005, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Γαζώρου στις 16:30 και θέλει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League και ουσιαστικά είναι ένα ντέρμπι καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 6η και τους χωρίζει μια διαφορά, μόλις δυο βαθμών.
Όπως φαίνεται ο νικητής -αν υπάρξει-θα αναδειχθεί στις λεπτομέρειες και ουσιαστικά αναμένεται ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι.
Ο Τύρναβος με πολύ καλή ψυχολογία θέλει κάτι να πάρει από τη σημερινή αναμέτρηση και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Άγγελου Διγκόζη, ο οποίος λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για τις Σέρρες, επισήμανε τα εξής: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα θα είναι δύσκολα, με την έννοια ότι οι ομάδες ξέρουν πλέον τη δυναμικότητα των αντιπάλων τους.
Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και αυτό που βλέπουμε είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο, με τα παιδιά να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν πετύχει αρκετά πράγματα, αν αναλογιστούμε ποιους αντιπάλους έχουμε.
Σήμερα απέναντί μας θα βρεθεί μια ομάδα που είναι αήττητη στο γήπεδό της, δεν έχει δεχθεί γκολ και αναμφισβήτητα το έργο μας κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι.
Όπως όμως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και στο σημερινό, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και ευελπιστώ ότι θα δώσουμε τη χαρά που περιμένει ο κόσμος του Τυρνάβου».
*Από αγωνιστικής πλευράς πλην του τραυματία Κώστα Κουρτεσιώτη δεν υφίσταται άλλο πρόβλημα και ο Άγγελος Διγκόζης στην αποστολή που μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση αναχώρησε για τις Σέρρες, συμπεριέλαβε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Carlos Andre, Felipe De Paula, Rodrigo Baros,Βαγγελή, Γεωργίου, Ζυγκερίδη, Καρανάσταση, Μάγγο, Ντάλλα, Νταντίδη, Πούτα Σαχινίδη, Σιάτρα, Σκούπρα, Τέλλο, Ομο, Τσούκαλο, Γκαλίτσιο, Ευαγγέλου και Πρίφτη.
Εκτός έμειναν οι Κουρτεσιώτης, Χρήστος Καραγιάννης, Ηλίας Καραγιάννης, Σουλιώτης, Αντωνόπουλος.
Ο ΓΑΖΩΡΟΣ
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αναφέρθηκαν για τον Γάζωρο και ο τεχνικός του Μάκης Κατσαβάκης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Μέλκας, Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Κωφοκώτσιος, Νέδος, Μερεσιώτης, Δέντσας, Μεταλλίδης, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Νικολίτσας, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Γαϊδαρτζής, Παπαβασιλείου, Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι, Σέρντιτς.
Στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα στη Δράμα, ο Εθνικός Γαζώρου έπαιξε ως εξής: Μέλκας, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος (89΄ Κωνσταντινίδης), Γαϊδαρτζής, Σκέριαντς (90+ Κωφοκώτσιος), Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι (77΄ Κοσμίδης).
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Ισαάκ Τσακαλίδης του συνδέσμου Χαλκιδικής θα διευθύνει τον σημερινό αγώνα Γάζωρος-Τύρναβος στο δημοτικό γήπεδο Σερρών. Επόπτες θα είναι οι Γιώργος Κελαζόγλου και Στυλιανός Γούτας επίσης από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής, 4ος διαιτητής ο Απόστολος Σημαιάκης από τον ίδιο σύνδεσμο και παρατηρητής διαιτησίας ο Λουκάς Διαμαντόπουλος (Μακεδονίας).
ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας του 2ου ομίλου βρίσκεται από χθες η Ζάκυνθος η οποία στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Football League νίκησε με 3-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Η ομάδα της Ζακύνθου πήρε το «τρίποντο» με γκολ που πέτυχαν οι Οικονόμου(2'), Σκαθαρούδης(6' πεν ) και Όττα(55΄), ενώ ο τελευταίος είχε και δοκάρι.στο 62΄της αναμέτρησης.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
Εθνικός Γαζώρου-Τύρναβος (16:30, Δημ. Γήπεδο Σερρών)
ΑΥΡΙΟ
Δόξα Δράμας-Πιερικός (15:00, Γηπ. Δόξας Δράμας)
Ηρακλής-Αιγινιακός (15:00, Καυτανζόγλειο Στάδιο)
Καβάλα-Κέρκυρα (15:00, Δημ. Στάδιο "Ανθή Καραγιάννη")
Αναγέννηση Κ.-Βατανιακός (18:00 ΟΤΕ TV, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)
ΔΕΥΤΕΡΑ
Νίκη Βόλου-Γιαννιτσά (18:00, Πανθεσσαλικό Στάδιο)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 10 αγώνες)
1. Κέρκυρα     19-7     24
2. Νίκη Βόλου 20-3     20
3. Εθνικός Γαζώρου    9-6       18
4. Ζάκυνθος(11 αγων.)            12-14   18
………………………………………………………….
5.Αναγέννηση Κ.        10-8     17
6.Τύρναβος     13-14   16
7. Αιγινιακός   13-7     15
8. Ηρακλής      8-9       14
9. Καλαμαριά(11 αγων.)         9-15     13
10. Πιερικός    6-7       12
11. Γιαννιτσά   8-12     9
……………………………………………….
12. Βατανιακός            5-16     8
13. Δόξα Δράμας        4-10     7
14. Καβάλα     9-17     6
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass