ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ (16:30)

Από σήμερα στις Σέρρες ο Τύρναβος

* ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2013 1:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:20
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τρεις αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Football League και ο Τύρναβος είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη, για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου, που θα διεξαχθεί στις 16:30 στο δημοτικό στάδιο των Σερρών.
Αναμφισβήτητα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, αλλά οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη φέρονται αποφασισμένοι για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να διατηρηθούν ψηλά στον 2ο όμιλο της κατηγορίας.
Υπάρχει εξάλλου πολύ καλή ψυχολογία μετά τη σημαντική νίκη επί της Καβάλας στο στάδιο Αλκαζάρ με 4-2 και στην αυριανή συνάντηση ο Τύρναβος θα το παλέψει με πολύ πάθος, γιατί ο κόσμος της ομάδας θέλει την επιτυχία για πολλούς λόγους.
Από αγωνιστικής πλευράς, σήμερα θα γίνει μιας ελαφριάς μορφής προπόνηση λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για τις Σέρρες, όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Ακροπόλ» μέσα στην πόλη. Την αποστολή απαρτίζουν οι Carlos Andre, Felipe De Paula, Rodrigo Baros, Βαγγελή, Γεωργίου, Ζυγκερίδης, Καρανάστασης, Μάγγος, Ντάλλας, Νταντίδης, Πούτας, Σαχινίδης, Σιάτρας, Σκούπρας, Τέλλος, Ομο, Τσούκαλος, Γκαλίτσιος, Ευαγγέλου και Πρίφτης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Κουρτεσιώτης, Χρήστος Καραγιάννης, Ηλίας Καραγιάννης, Σουλιώτης, Αντωνόπουλος.
ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ
Στο παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με τον Πιερικό στην Κατερίνη θα επανέλθει-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Κώστας Κουρτεσιώτης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και συνεχώς βελτιώνεται η κατάστασή του.
Ο ΓΑΖΩΡΟΣ
Ο Εθνικός Γαζώρου είναι μια ομάδα πολύ σταθερή που δύσκολα κερδίζει αλλά και δύσκολα χάνει. Εντός έδρας είναι αήττητος, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας 6 τέρματα υπέρ και 0 κατά.
Εκτός έδρας έχασε δυο φορές με το ίδιο σκορ(2-0) από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και την Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα, ενώ μετρά στο ενεργετικό του δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με τέρματα 3-6.
Συνολικά η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη συγκέντρωσε έως τώρα 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Football League, στοχεύοντας στην προνομιούχο πρώτη τετράδα που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Αυλαία της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League έχουμε σήμερα όπου στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο Ζακύνθου, η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μια αναμέτρηση που παρουσιάζει πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass