ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Προσηλωμένοι στον στόχο της παραμονής

*Ο ΙΣ. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ *ΣΤΙΣ 16.30 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 18.00 ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ * ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ» ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2013 1:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:19
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Προσηλωμένος στον στόχο της παραμονής παραμένει ο Τύρναβος παρά την πολύ καλή μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα της Football League. «Κερδίσαμε απλά ένα ακόμα παιχνίδι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τετράδα ή για οτιδήποτε άλλο πλην του στόχου της παραμονής. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιώνουμε και την αγωνιστική μας εικόνα και να κυνηγάμε τους βαθμούς σε κάθε παιχνίδι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης αποτυπώνοντας τη φιλοσοφία της ομάδας.
Ακολουθεί το παιχνίδι στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου η ώρα διεξαγωγής του οποίου άλλαξε από τις 18.00 στις 16.30. Ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για την ομάδα του Τυρνάβου η οποία θέλει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Αγωνιστικά μετά και τη χθεσινή προπόνηση (κυρίως πάνω στην τακτική) ο Κώστας Κουρτεσιώτης παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο παίκτης του Τυρνάβου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και σήμερα θα δοκιμάσει ασκήσεις με μπάλα. Αν συνεχίσουν οι ενοχλήσεις τότε το πιθανότερο είναι να χάσει και το παιχνίδι στις Σέρρες.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ «ΑΡΙΣΤΕΑ»
Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο της κοινωνικής της δραστηριότητας και με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία» (3 Δεκέμβρη), η ΠΑΕ Τύρναβος έδειξε την έμπρακτη συμπαράστασή της για ίσες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής των ατόμων με αναπηρία.
Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τούς Νίκο Τσούκαλο, Γκερμάν Νταντίδη, Γιάννη Αντωνόπουλο και Χρήστο Ζυγκερίδη συνοδευόμενοι από τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Κουτίνα τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου Πασχάλη Δημάκη και τον υπεύθυνο του τομέα marketing της ΠΑΕ Αχιλλέα Σταυρίδη επισκέφθηκαν το κέντρο προστασίας ατόμων με αναπηρία «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ» στο 2ο χλμ Γιάννουλης-Αμπελώνα. Τα παιδιά και οι υπεύθυνοι του κέντρου υποδέχθηκαν με χαρά τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας της ΠΑΕ τα οποία με την σειρά τούς κάνοντας μια συμβολική κίνηση αγόρασαν από το εκθετήριο έργων του κέντρου μια εικόνα της Παναγίας και άλλα αναμνηστικά που φτιάχνουν τα ίδια τα παιδιά συμβάλλοντας και βοηθώντας έτσι έστω και συμβολικά στο έργο του κέντρου επισημαίνοντας παράλληλα ότι τα ΑΜΕΑ είναι ισάξια μέλη του κοινωνικού συνόλου.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ
Ο Ισ. Τσακαλίδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής θα διευθύνει το αγώνα Εθνικός Γαζώρου-Τύρναβος στο δημοτικό γήπεδο Σερρών. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Γ. Κελάζογλου και Στυλ. Γούτας από την ίδια Ένωση.
Αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων για την 11η αγωνιστική της Β’ εθνικής είναι οι εξής:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/12
Επισκοπή-Ολυμπιακός Βόλου (13:45, Δημ. Γήπεδο Γάλλου): Γ. Τζοβάρας, Ανεστ. Δουδούμης, Χρ. Δόσκορης (Φθιώτιδας).
Καλλιθέα-Αστέρας Μαγούλας (15:00, Δημ. Στάδιο "Γρ. Λαμπράκης"): Αλ. Τσαμούρης, Δ. Ζησιμόπουλος, Ηλ. Κοτζαμανίδης (Πειραιά).
Χανιά-Γλυφάδα (15:00, Δημ. Στάδιο Περιβολίων): Αθ. Σέζος, Τριαντ. Ναλμπάντης, Χρ. Πεντζερετζής (Κιλκίς).
Φωκικός-Βύζας (15:00, Δημ. Στάδιο Αμφισσας): Ν. Ρατσιάτος, Ανδρ. Καραγεώργος, Χαρ. Νενεκούμης (Αργολίδας).
Παναχαϊκή-Αχαρναϊκός (15:00, Παμπελοποννησιακό Στάδιο): Κ. Αντωνίου, Ν. Χαρίτος, Εμμ. Γιανουγλίδης (Αθηνών).
ΔΕΥΤΕΡΑ 9/12
Φωστήρας-Πανηλειακός (16:00, Δημ. Γυμν. "Σπ. Γιαλαμπίδης"): Ν. Ανούσος, Γ. Παλαμίδας (Λακωνίας), Δ. Σεφέρης (Κορινθίας).
Ηρακλής Ψαχνών-Παναιγιάλειος (18:00, Δημ. Στάδιο Ψαχνών): Γ. Φουκάκης, Ι. Κουράκης, Β. Νικολακάκης (Ηρακλείου).
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/12
Ζάκυνθος-Απόλλων Καλαμαριάς (15:00, Δημ. Στάδιο Ζακύνθου): Γ. Παπαγεωργίου (Άρτας), Σπ. Χουλιάρας, Αντ. Πυλαρινός (Αιτωλοακαρνανίας).
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/12
Εθνικός Γαζώρου-Τύρναβος (16:30, Δημ. Γήπεδο Σερρών): Ισ. Τσακαλίδης, Γ. Κελάζογλου, Στυλ. Γούτας (Χαλκιδικής).
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/12
Ηρακλής-Αιγινιακός (15:00, Καυτανζόγλειο Στάδιο): Ευ. Γρατσάνης, Ευθ. Κουρέντας (Τρικάλων), Ηλ. Νατσιούλας (Λάρισας).
Δόξα Δράμας-Πιερικός (15:00, Γηπ. Δόξας Δράμας): Γ. Μάστακας, Π. Πάτρας, Κ. Νικολαϊδης (Μακεδονίας).
Καβάλα-Κέρκυρα (15:00, Δημ. Στάδιο "Ανθή Καραγιάννη"): Ανδρ. Καραλιόλιος (Γρεβενών), Χρ. Τσιαμπάζης, Ι. Ξενακίδης (Κοζάνης)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Βατανιακός (18:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας): Δ. Μαλούτας, Στεφ. Παρασίου (Ημαθίας), Στ. Σίπκας (Πέλλας).
ΔΕΥΤΕΡΑ 9/12
Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Γιαννιτσών (18:00, Πανθεσσαλικό Στάδιο): Στυλ. Φώτης, Στ. Ρουμπής, Κ. Κωνστάντιος (Εύβοιας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass