Ν. ΦΑΚΙΤΣΑΣ: «ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ»

Σε ρυθμούς ντέρμπι το Βλαχογιάννι

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2013 1:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:19
 Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται το Βλαχογιάννι αφού την Κυριακή στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Δήμητρα Γιάννουλης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες και απέχουν μόλις τέσσερις βαθμούς από τον προσεχή αντίπαλό τους. Ωστόσο η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης αφορά στο γεγονός ότι στον αγωνιστικό χώρο θα παραταχθούν η πιο δυνατή εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας με την μοναδική αήττητη εκτός έδρας, στοιχείο που κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό το ντέρμπι της Κυριακής.
«Επειδή φέτος όλες οι ομάδες που εμπλέκονται στη μάχη της κορυφής βρίσκονται σχεδόν στην ίδια κατάσταση εμείς αυτό που θέλουμε είναι να φτιάξουμε μία σταθερή σε απόδοση ομάδα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά και γιατί όχι κοιτάμε την πρώτη θέση. Οι ποδοσφαιριστές μας θέλουν την πρώτη θέση και ‘μεις δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να τους ακολουθήσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Δόξας Νίκος Φακίτσας και πρόσθεσε:
«Το γεγονός ότι είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας σίγουρα είναι ένα στοιχείο που θα μετρήσει όπως και το εκτός έδρας αήττητο του αντιπάλου μας. Η ομάδα μας έχει βρει ρυθμό υπάρχει καλή χημεία και πιστεύω ότι δικαιούμαστε μετά από τόσα χρόνια να πρωταγωνιστήσουμε. Θα το κυνηγήσουμε και όπου μας βγάλει.
Το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθοριστικό μόνο για μας αλλά και για πολλές ομάδες», κατέληξε ο Νίκος Φακίτσας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass