ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συγκρατημένη αισιοδοξία στον Τύρναβο

*ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(12:00)

Δημοσίευση: 16 Νοε 2013 22:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:56
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3 μετά το μεσημέρι, θα ολοκληρώσει ο Τύρναβος 2005 την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 6 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ.
Θα είναι αναμφισβήτητα ένα δύσκολο παιχνίδι για τους «κυανέρυθρους», που έχουν όμως ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία 3-3 που απέσπασαν στο Αιγίνιο , από τον Αιγινιακό.
Ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης είναι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που δείχνουν οι παίκτες στις προπονήσεις και αυτό το πρόσωπο θέλει να το δει και στην αυριανή αναμέτρηση.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και όποιους επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα ο προπονητής του Τυρνάβου, πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς, ώστε να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία απέναντι σε έναν αντίπαλο που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ανεξάρτητα αν δείχνει ότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά του.
Υπάρχει λοιπόν συγκρατημένη αισιοδοξία για το αυριανό παιχνίδι, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 8η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League.
Να σημειώσουμε ότι ετοιμοπόλεμος είναι και ο Ακιμ Όμο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ για τον Παύλο Βανγελή παρότι φαίνεται ότι δεν έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, σήμερα θα δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και ανάλογα θα αποφασίσει ο προπονητής του αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή.
ΟΙ ΝΕΟΙ
Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος, η ομάδα Νέων του Τυρνάβου 2005 θα αντιμετωπίσει στις 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου τη Δόξα Δράμας και θέλει να πετύχει νικηφόρο αποτέλεσμα.
Μέχρι τώρα ο απολογισμός της είναι μια νίκη, εντός έδρας με τον Βατανιακό 3-2 και μια ισοπαλία, εκτός έδρας με τη Νίκη Βόλου 3-3.
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Φώτης Σάρρος, Αστέριος Χατζηλιόντας, Χρήστος Βαλιώτης(Λάρισας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ.Κοσμάς Γιαννακόπουλος, επίσης από τον Σύνδεσμο της Λάρισας.
Τα σημερινά παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο , έχει ως• εξής:
11 π.μ. Αναγέννηση Κ.-Καβάλα
11 π.μ. Καλαμαριά-Βατανιακός
12 μ. Τύρναβος 2005-Δόξα Δράμας
12 μ.Κέρκυρα/Κασσιόπη-Νίκη Βόλου
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass