ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Τύρναβος από... ατσάλι στο δεύτερο ημίχρονο

Δημοσίευση: 11 Νοε 2013 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:49
  
ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΜΑΣ:
Χρήστου Αρχοντούλη
Ένας αποφασιστικός και ψυχωμένος Τύρναβος απέσπασε πολύτιμο βαθμό χθες στο Αιγίνιο, όπου αναδείχθηκε με τον τοπικό Αιγινιακό ισόπαλος 3-3, σε αγώνα της 7ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Football League.
Η τυρναβίτικη ομάδα παρουσιάσθηκε με δυο διαφορετικά πρόσωπα, καθώς ήταν πολύ καλή στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, απογοητευτική μέχρι το 45’ και καταπληκτική στην επανάληψη.
Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη βρέθηκαν να χάνουν στο 32’ με 2-0 και εκεί φάνηκε σύμφωνα με την εικόνα που έδειχναν, ότι θα δεχθούν και άλλα γκολ και ότι ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν.
Όμως στην επανάληψη είδαμε έναν άλλο Τύρναβο, με πολλές δυνάμεις και πίεση σε όλα τα πλάτη και μήκη του γηπέδου και τους ποδοσφαιριστές του να πιστεύουν στην ανατροπή τού εις βάρος τους αποτελέσματος.
Στο δεύτερο μέρος ο Τύρναβος με τεράστια ψυχικά αποθέματα ήταν ο κυρίαρχος του γηπέδου, κι έτσι στο 40’ έγινε το 2-1, ενώ στο 65’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Δήμου.
Την αριθμητική υπεροχή εκμεταλλεύθηκαν οι του Τυρνάβου και ισοφάρισαν στο 76’ σε 2-2, για να πάρει νέα τροπή το παιχνίδι.
Πέντε λεπτά πριν το φινάλε στο 85’ ο Αιγινιακός πήρε και πάλι κεφάλι πετυχαίνοντας το 3-2 αλλά στο 87’ με πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, το σκορ έγινε 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Γενικά μπορούμε να πούμε ότι έγινε ένα ματς που θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα, με έξι γκολ συνολικά και πολλές χαμένες ευκαιρίες.
Ο Τύρναβος στην επανάληψη ήταν φανταστικός και με τέτοιες εμφανίσεις δεν γνωρίζουμε αν φτάσει η ομάδα στην πρώτη τετράδα, το σίγουρο είναι όμως ότι δεν θα κινδυνέψει.
Όλοι οι παίκτες του Τυρνάβου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ και οι τρεις αλλαγές του Διγκόζη ήταν πετυχημένες, κάτι που δείχνει ότι και από τον πάγκο μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά οι ποδοσφαιριστές, ενώ όπως είδαμε στο τέλος στα αποδυτήρια, υπάρχει εξαιρετικό κλίμα μεταξύ τους.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
6’ Σε σουτ που επιχείρησε ο Σαχινίδης, ο Τόλιος μπλόκαρε την μπάλα
16’ Μακρινό σουτ επιχείρησε ο Κιβρακίδης και ο Καραναστάσης απέκρουσε δύσκολα.
18 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίκιμιτς και η μπάλα πέρασε άουτ
22’ Ο Κιβρακίδης τροφοδότησε τον Σίκιμιτς, αυτός από δεξιά έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ο Καραναστάσης απέκρουσε ασθενώς και ο Αργεντίνος Μαρσέλο Πέντα με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0.
26’ Σε πλασέ του Μιτρόφ ο Ντατίδης με προβολή έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
32’ Ο Φαμπίνιο με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Κυριάκο Κιβρακίδη που έφυγε με ταχύτητα στην αντεπίθεση, βγήκε τετ-α-τετ με τον Καραναστάση και δεν δυσκολεύθηκε να στείλει την μπάλα στην αριστερή του γωνία και να σημειώσει
 το 2-0.
44’ Φάουλ εκτέλεσε ο Πέντα από αριστερά και στην κεφαλιά του Σίκιμιτς η μπάλα πέρασε άουτ
49’ Δυνατό σουτ επιχείρησε ο Σαχινίδης και ο Τόλιος εντυπωσιακά απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Κάρλος Αντρέ, ο Κουρτεσιώτης έπιασε το σουτ και με προβολή ο Φελίπε Ντε Πάουλα που πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας μείωσε σε 2-1.
53’ Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Τύρναβος με τον Σαχινίδη, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάρλος Αντρέ, έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ.
61’ Νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Τύρναβο, όταν ο Κάρλος Αντρέ εκτέλεσε φάουλ, ο Σιάτρας δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά και εν συνεχεία ο Σαχινίδης με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.
70’ Σουτ επιχείρησε ο Πέντα και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
76’ Από γέμισμα του Πούτα ο Σάκης Τέλλος πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με φοβερό σουτ ισοφάρισε σε 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
85’ Κόρνερ εκτέλεσε ο Πέντα, ο Φαμπίνιο έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καραναστάση και έκανε το 3-2
87’ Ο Χατζής ανέτρεψε τον Σαχινίδη και καταλογίσθηκε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Κουρτεσιώτης ισοφαρίζοντας σε 3-3. Για το πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή οι του Αιγινιακού τόσο τη συγκεκριμένη στιγμή όσο και μετά τον αγώνα.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Με λάθη εκατέρωθεν η διαιτησία του κ. Ζούγρα (Κοζάνης), Τσιαμπάζη, Ξενακίδης (Κοζάνης), 4ος Καραλιόλιος (Γρεβενών).
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Αιγινιακό οι Φαμπίνιο (35’), Σίκιμιτς (43’), Δήμου (52’), Φερνάντες (60’), Κιβρακίδης (81’), Τόλιος (88’), ενώ από τον Τύρναβο οι Ντατίδης (58’), Κουρτεσιώτης (63’), Τέλλος (73’), Σκούπρας (83’). Με κόκκινη-δεύτερη κίτρινη- αποβλήθηκε στο 65’ ο Δήμου των γηπεδούχων.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
 ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Πετκάκης (60’ λ.τ.Μιλόσκοβιτς-68’ Χατζής), Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Φερνάντες, Μιτρόφ (54’ Δερμιτζόγλου), Φαμπίνιο, Πέντα, Κιβρακίδης, Σίκιμιτς
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Άγγελος Διγκόζης): Καραναστάσης, Σκούπρας, Σιάτρας, Τέλλος, Σαχινίδης, Ντατίδης (68’ Χρήστος Καραγιάννης), Μπάρος, Κουρτεσιώτης, Τσούκαλος (46’ Γεωργίου), Κάρλος Αντρέ, Φελίπε Ντε Πάουλα (75’ Πούτας)
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
*Αρχηγοί των δυο ομάδων ήταν οι δυο τερματοφύλακες. Για τον Αιγινιακό ο Αθανάσιος Τόλιος και για τον Τύρναβο ο Πέτρος Καραναστάσης.
 * Σε πολύ φιλικό τόνο τα έλεγαν πριν τον αγώνα ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Τύρναβος Πέτρος Τσιτσιμπής με τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού Κώστα Χατζή.
* Περίπου 50 Τυρναβίτες ταξίδεψαν στο Αιγίνιο και τοποθετήθηκαν στην αριστερή πλευρά της κερκίδας. Αναμεσά τους ήταν ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Μπρέζας, που αποχώρησε με χαμόγελα από το γήπεδο.
* Καλοκαιρινές ήταν οι συνθήκες στο Αιγίνιο και επέτρεψε μεγάλο αριθμό φιλάθλων να βρεθεί στο γήπεδο «Γιάννης Παραλυκίδης».
*Ένα λεπτό καθυστέρηση έδειξε στο πρώτο ημίχρονο ο 4ος διαιτητής κ.Καραλιόλιος και πέντε στο δεύτερο μέρος.
* «Μπράβο στα παιδιά και στην τεχνική ηγεσία. Με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου αξίζαμε ακόμη και να κερδίσουμε» τόνισε στο τέλος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Τύρναβος Αχιλλέας Δόκος, που είδε τον αγώνα στην επανάληψη από την κερκίδα παρέα με τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Κουτίνα.
Παράλληλα ο κ. Δόκος ευχαρίστησε εκ μέρους της ΠΑΕ τη διοίκηση του Αιγινιακού για την άψογη φιλοξενία.
* Μόνο η «Ε» βρέθηκε στο Αιγίνιο και η φιλοξενία υπήρξε άψογη από τους συναδέλφους αλλά και από τους ανθρώπους του Αιγινιακού.
* Ο Βασίλης Σαχινίδης που ρωτήθηκε στο τέλος αν ήταν πέναλτι ή όχι η φάση του 87’ μας είπε ότι ο αντιπαλός του τον σταμάτησε αντικανονικά και υπήρξε όντως παράβαση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass