ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Βαγκελή και Ομο

* ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2013 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:45
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Κομπλέ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραταχθεί ο Τύρναβος 2005 την Κυριακή στο Αιγίνιο (15:00) καθώς ουσιαστικά δεν υφίστανται από χθες, αγωνιστικά προβλήματα.
Συγκεκριμένα στην απογευματινή προπόνηση μπορεί να ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα τόσο ο Παύλος Βαγκελή όσο και ο Ακίμ Όμο, όμως ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που ένιωθαν και τέθηκαν στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη,
Ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας θα υπολογίζει έτσι λογικά αν δεν συμβεί σήμερα ή αύριο κάτι το απρόοπτο και τους δυο ποδοσφαιριστές, ενώ σήμερα θα καταλήξει στο σχήμα της ενδεκάδας, που πρόκειται να παρατάξει, κόντρα στον Αιγινιακό.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά από δω και πέρα δεν θα υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, καθώς όλες σχεδόν οι ομάδες είναι της ίδιας δυναμικότητας και με δυο επιτυχίες μπορείς να βρεθείς κοντά στην πρώτη τετράδα, ενώ με δυο ήττες να παλεύεις ώστε να αποφύγεις τον υποβιβασμό.
Μέχρι τώρα ο Τύρναβος σε δυο εξόδους του γνώρισε ισάριθμες ήττες από τη Νίκη Βόλου και την Κέρκυρα με το ίδιο σκορ(2-0).
Αυτή τη φορά θέλει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και θεωρούμε ότι καλός θα είναι και ο βαθμός, απέναντι σε μια ομάδα που έχει αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ της και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του Τυρνάβου που αν αγωνισθεί σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο.
ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της και τη συμμετοχή του στο χορηγικό πρόγραμμα 2013-14 στην κατηγορία «μεγάλος χορηγός» με τον ιδιοκτήτη των καταστημάτων Γερμανός στον Τύρναβο, τη Λάρισα και τον Αμπελώνα, κ. Βασίλη Γούτα.
Ο κ. Γούτας δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας με 3 καταστήματα. Στη δύσκολη δε αυτή οικονομική συγκυρία αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του και τη στήριξή του στην ομάδα ως επιχειρηματίας αλλά και ως ενεργό της μέλος (πρόεδρος του ερασιτέχνη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ) ο κ. Γούτας και τα καταστήματα Γερμανός θα συντροφεύουν τη φανέλα στα γήπεδα της Football League.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass