ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΑΚΙΜ ΟΜΟ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγκελή

* ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2013 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:44
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε χθες ουσιαστικά την προετοιμασία του ο Τύρναβος 2005, για τον εκτός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος της Football league με τον Αιγινιακό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο δημοτικό στάδιο του Αιγινίου.
Η τυρναβίτικη ομάδα μετά την ήττα στο Αλκαζάρ από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-0, θέλει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να επιστρέψει στις επιτυχίες, καθώς προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες.
Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι γι΄αυτό και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, γνωρίζοντας φυσικά ότι η αποστολή τους θα είναι πολύ δύσκολη, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης θα προσπαθήσει να βρει λύσεις στον επιθετικό τομέα έτσι ώστε οι ευκαιρίες που δημιουργούνται, να μετατρέπονται σε γκολ.
Χθες το πρωί δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο Παύλος Βαγκελή, λόγω χτυπήματος που δέχθηκε κάτω από το γόνατο και ακολουθεί θεραπεία, ελπίζοντας ότι σήμερα ή αύριο θα βελτιωθεί η κατάστασή του.
Επίσης μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ακίμ Όμο(τράβηγμα), που σήμερα αναμένεται να πάρει μέρος κανονικά στην απογευματινή προπόνηση.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ;
Το παιχνίδι της 8ης ημέρας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, πληροφορίες κάνουν λόγω ότι ενδέχεται να διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στο στάδιο Αλκαζάρ και να μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE TV. Οριστικά θα γνωρίζουν μάλλον σήμερα από την ΠΑΕ Τύρναβος, την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
Εν τω μεταξύ μεθαύριο Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο γήπεδο της Κερασιάς Βόλου, οι Νέοι του Τυρνάβου θα αγωνιστούν με τη Νίκη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος που διοργανώνει η Football League.
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Βασίλειος Χαρβαλάς, Ελευθερία Κουβάτα, Παναγιώτης Καρακίτσιος (Θεσσαλίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Γεώργιος Παγωνόπουλος (Θεσσαλίας). Το πρόγραμμα στον 2ο όμιλο, έχει ως ακολούθως:
ΣΑΒΒΑΤΟ (9/11)
12:00 Νίκη Βόλου-Τύρναβος 2005
14:00 Ηρακλής-Εθνικός Γαζώρου
13:00 Αιγινιακός-Πιερικός
15:00 Γιαννιτσά-Απόλλων 1926
ΚΥΡΙΑΚΗ (10/11)
15:00 Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Κ.
11:00 Ζάκυνθος-Νέα Καβάλα
12:00 Βατανιακός-Κασσιόπη
Ο ΖΟΥΓΡΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ
O Κοζανίτης διαιτητής Διονύσιος Ζούγρας, ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει το ματς της 7ης αγωνιστικής στην Football League για τον 2ο όμιλο, μεταξύ του Αιγινιακού με τον Τύρναβο. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων για την 7η αγωνιστική στους δυο ομίλους της κατηγορίας, έχουν ως εξής:
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/11
15:00 Αναγέννηση Κ.-Πιερικός: Βράκας, Πασχαλίδης, Κωνστάντιος (Εύβοιας), 4ος Σκουλάς(Θεσσαλίας), παρατηρητής Φασούλας(Ηπείρου)
15:00 Γιαννιτσά-Εθνικός Γαζώρου: Παπαγεωργίου, Γεωργαράς (Άρτας), Νατσιούλας (Λάρισας), 4ος Μάστακας (Μακεδονίας), παρατηρητής Παπατριανταφύλλου (Κιλκίς)
15:00 Αιγινιακός-Τύρναβος: Ζούγρας, Τσιαμπάζης, Ξενακίδης (Κοζάνης), 4ος Καραλιόλιος (Γρεβενών), παρατηρητής Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)
15:00 Βατανιακός-Καβάλα: Γρατσάνης (Τρικάλων), Βαφειάδης (Καρδίτσας), Κουρέντας (Τρικάλων), 4ος Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας), παρατηρητής Ρόντσης (Καστοριάς)
15:00 Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος: Κοεμτζίδης, Λαφαντζής, Καράμπουλας (Πιερίας) 4ος Μπλούνας (Φθιώτιδας), παρατηρητής Κόνιαρης (Ανατ. Αττικής)
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/11
16:00 Καλαμαριά-Κασσιόπη/Κέρκυρα (OTE TV): Κοτσάνης, Βάντσης (Δράμας), Μανάκης (Θράκης) 4ος Γκρανάς (Ξάνθης), παρατηρητής Παπαδημητρίου (Πιερίας)
18:00 Ηρακλής-Δόξα Δράμας (OTE TV) : Κατσικογιάννης, Καραλής, Σιαμέτης (Ηπείρου) 4ος Σέζος (Κιλκίς), παρατηρητής Παπαδόπουλος (Κοζάνης)
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/11
18:00 Παναιγιάλειος-Φωκικός (OTE TV): Πουλημάς, Στόικος (Κέρκυρας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) 4ος Ρούσσος - Μπεκερτζής (Πρέβεζας), παρατηρητής Βασσαλος (Αθηνών)
ΣΑΒΒΑΤΟ 9/11
15:00 Αστέρας Μαγούλας-Αχαρναϊκός: Ζαραβίνος, Κουτσόγιαννος, Φωτόπουλος (Αθηνών) 4ος Σφακιανάκης (Αθηνών), παρατηρητής Χατζηδάκης (Χανίων)
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/11
15:00 Ηρακλής Ψαχνών-Ολυμπιακός Β.: Ανούσος, Παλαμίδας(Λακωνίας), Γιανουγλίδης (Αθηνών), 4ος Αντωνίου (Αθηνών), παρατηρητής Τριανταφυλλίδης (Δυτ. Αττικής)
18:00 Πανηλειακός-Παναχαϊκή (OTE TV): Φωτιάδης (Καστοριάς), Κεντζιόπουλος, Πυλαρινός (Αιτωλ/νίας) 4ος Παναγιωτόπουλος, παρατηρητής Αγαδάκος
15:00 Καλλιθέα-Επισκοπή: Μπλάνας, Λάμιας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας) 4ος Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής), παρατηρητής Παπαμίχος (Φθιώτιδας)
15:00 Φωστήρας-Χανιά : Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Μήταρης, Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), 4ος Μαλαμάς (Ανατ. Αττικής), παρατηρητής Τομαρας (Αιτωλοακαρνανίας)
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/11
15:00 ΑΟ Γλυφάδας-Βύζας: Τζοβάρας, Δουδούμης, Δόσκορης (Φθιώτιδας), 4ος Ανδρονικίδης (Πειραιά), παρατηρητής Λαγός (Αχαΐας)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass