ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Αμφίβολη η συμμετοχή του Κουρτεσιώτη

* ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΤΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΡΑΣ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2013 1:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:36
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Τυρνάβου 2005 ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Η τυρναβίτικη ομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Football League.
Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή, όμως οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στην επιτυχία, με τη βοήθεια βέβαια και των φιλάθλων που καλούνται να δώσουν βροντερό «παρών», στο στάδιο Αλκαζάρ.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Διγκόζης είδε χθες τους Νταντίδη και Σκούπρα να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα, σε αντίθεση με τον Κουρτεσιώτη, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με την Καλαμαριά, λόγω ενοχλήσεων που νιώθει στο γόνατο.
Χθες το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε κατοχή μπάλας σε συνθήκες πίεσης και ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση.
Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 3 το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ και ο προπονητής του Τυρνάβου μάλλον θα καταλήξει στο σχήμα που πρόκειται να παρατάξει κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, περιμένοντας να δει και την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Κουρτεσιώτης.
ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ
Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει ότι αύριο Σάββατο 02/11 και ώρα 17:15 στο Coffee-Bar Hangover (Κώστα Λουλέ 6, πλησίον κεντρικής πλατείας) στην πόλη του Τυρνάβου θα γίνει η παρουσίαση της φανέλας και του χρυσού χορηγού για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 που είναι το «Μάτι Μάτι».
Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 κ. Βασίλη Μπρέζα και του κ. Γεώργιου Παπαπαναγιώτου και ακολούθως θα τοποθετηθούν ο προπονητής κ. Άγγελος Διγκόζης και ο αρχηγός της ομάδας κ. Πέτρος Καραναστάσης.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Όσον αφορά στις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Απόλλωνα 1926 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2013-14, έχουν ως εξής:
Σκεπαστή κερκίδα σταδίου Αλκαζάρ
Θύρες 2-4 δεξιά και αριστερά της κεντρικής θύρας 10 ευρώ
Θύρα 3 κεντρική 15 ευρώ
*Μαθητικό εισιτήριο 5 ευρώ στην θύρα 4 για παιδιά 13-17 ετών με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.
*Φοιτητικό-Στρατιωτικό εισιτήριο 5 ευρώ στις θύρες 2 και 4 με την επίδειξη της φοιτητικής-στρατιωτικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.
Οι θύρες του σταδίου Αλκαζάρ θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του σταδίου.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League ανοίγει σήμερα με το παιχνίδι Καβάλα-Αναγέννηση Γιαννιτσών, που θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass