ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΡΙΣΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ Α2

Ένα ταξίδι στον άγνωστο... νότο

ΕΑΛ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΑΘΗΝΑ, ΧΙΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ * ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2013 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:31
  
Του Κ. Γκιάστα
 
Λίγο ανάποδα ξεκινάει σήμερα το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας του γυναικείου βόλεϊ καθώς θα παιχθεί πρώτα η δεύτερη αγωνιστική και αργότερα η πρώτη. Ο λόγος είναι πως υπήρχαν αρκετά προβλήματα με τις αδειοδοτήσεις των κλειστών γυμναστηρίων σε όλη την Ελλάδα και η πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε για αργότερα.
Όσον αφορά τώρα στις λαρισινές ομάδες πρόκειται για ένα ταξίδι στο... άγνωστο καθώς τις περισσότερες αντιπάλους δεν τις έχουν ξανασυναντήσει. ΕΑΛ και Φιλαθλητικός λοιπόν θα αντιμετωπίσουν ομάδες από την Καλαμάτα, την Πάτρα, την Χίο και την Αθήνα. Και στα δύο σύνολα δεν έχουν αλλάξει αρκετά από πέρυσι. Στην ΕΑΛ προπονητής (μετά από μικρή περιπέτεια) παρέμεινε ο Πέτρος Πνάκας ενώ ως σημαντικότερη είδηση είχαμε την επιστροφή της Εύης Λίτσιου στην ομάδα της καρδιάς της...
Στο Φιλαθλητικό τεχνικός ηγέτης παραμένει ο Λάμπρος Πράππας που αντικατέστησε πέρυσι στα μέσα της σεζόν τον Βασίλη Παπαδημητρίου και είδε καλές μονάδες να έρχονται στην Λάρισα όπως η διεθνής Φακοπουλίδου ενώ έμεινε και η πολύπειρη Βάσω Νικούλη.
*Για την σημερινή δεύτερη αγωνιστική η κατάσταση των δύο ομάδων είναι η εξής:
ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΑΛ
Στην έδρα της ξεκινάει φέτος η ΕΑΛ. Οι «κυανέρυθρες» υποδέχονται στο κλειστό της Νεάπολης (17.00) τον ΓΣ Πετρούπολης και ο τεχνικός Πέτρος Πνάκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. «Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Έχουμε καλό σύνολο και θεωρώ πως είναι να σαν να συνεχίζεται το πρωτάθλημα από πέρυσι. Τελειώσαμε με καλές συνθήκες και ξεκινάμε με τον ίδιο τρόπο» δήλωσε ο προπονητής της ΕΑΛ που για το σημερινό ματς θα έχει στη διάθεσή του τις παρακάτω αθλήτριες: Τουσιούδη, Καματσέλου, Κουτσογιάννη, Παπαστεργίου, Γεροκώστα, Λίτσιου, Μπέη, Κοντονάσιου, Τάση Β., Τάση Γ., Σταυροθεώδορου. Δεν παίζει η Τίκα γιατί ακόμα εκκρεμεί το αν θα πάρει μεταγραφή ή όχι.
ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
Με τη βοήθεια του θεού θα αρχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Φιλαθλητικός καθώς χθες στο κλειστό της Νεάπολης λίγο πριν την τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε αγιασμός που τέλεσε ο πατήρ Κωνσταντίος Μηταλούλης του ιερού ναού Αγίου Θωμά.
Σήμερα το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για τον Άλιμο εκεί όπου στις 17.15 θα παίξει με τους Τράχωνες. «Αν μη τι άλλο είναι ένα ματς με έναν άγνωστο αντίπαλο και κάπως έτσι θα είναι όλος ο πρώτος γύρος για εμάς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» τόνισε στην «Ε» ο προπονητής Λάμπρος Πράππας.
Χαραβελλούλη, Αθανασιάδου, Γιαννακοπούλου, Φακοπουλίδου, Νικούλη, Κεραμίδα, Παραφέστα, Μπέλλου, Γκουντρουμπή, Αναγνωστοπούλου, Κοτσίρα και Παπαθεωδόρου ή Μουλά θα βρίσκονται στην αποστολή.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Σήμερα Σάββατο
Νεάπολης Λαρ. 17.00: ΕΑΛ - ΓΣ Πετρούπολης, Παπαγεωργϊου Αχ.-Γρουσόπουλος
Τρικάλων 19.00: ΑΣ Ασκληπιός - Ένωση Βύρωνα, Αντωνούλης-Χουλιαρόπουλος
Αλίμου 17.15: ΑΟ Τραχώνων – Φιλαθλητικός, Παπαδογιάννης-Τσάκας
Κυρ.27/10/2013
Ζηρινείου 17.00: Ζηρίνειος ΑΟΝ - ΑΣΠ Απόλλων, Στάίκος-Λιδωρικιώτη
Αλίμου 15.30: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Νηρέας, Μαρκάτσας-Μενεσλής
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass