ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΓΚΟΖΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ:

«Κάθε παιχνίδι είναι πρόκληση»

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2013 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:31
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η αντίστροφη μέτρηση για το αυριανό ντέρμπι του Τυρνάβου στην Κέρκυρα με την πρωτοπόρο ομώνυμη ομάδα άρχισε. Οι «κυανέρυθροι» καλούνται να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι σε ένα από τα φαβορί της ανόδου και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στον 2ο όμιλο της Football League.
Το κλίμα στο στρατόπεδο των Τυρναβιτών είναι ενθαρρυντικό ωστόσο τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές παραμένουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και κρατούν χαμηλούς τους τόνους.
«Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι είμαστε μία ομάδα που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μετά από 46 χρόνια και για μας όλα τα παιχνίδια αποτελούν πρόκληση. Έτσι λοιπόν δεν ξεφεύγουμε από τον στόχο μας που είναι η σωτηρία της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Χθες η ομάδα πραγματοποίησε την προπόνηση τακτικής στην οποία δοκιμάστηκε το αγωνιστικό σχήμα που θα παραταχθεί στην Κέρκυρα με τον τεχνικό του Τυρνάβου να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για κάποιες αλλαγές αν και τις χαρακτήρισε πολύ δύσκολες να γίνουν.
Σήμερα το πρωί το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαλαρωτική προπόνηση, στη συνέχεια η ομάδα θα γευματίσει και ακολούθως θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα.
Ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ «ΓΚΡΕΜΙΣΕ» ΤΟΝ ΓΚΟΓΚΙΤΣ
Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι «Μαυραετοί» προηγήθηκαν με τον Ετόβ στο 23΄, ενώ για τους «Πόντιους» ισοφάρισε στο 36΄ ο Ναλμπάντης. Στη συνάντηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο ο Βατανιακός νίκησε τον Ηρακλή 1-0 χάρις σε τέρμα του Γιαννούλη στο 47ο λεπτό. Ένα αποτέλεσμα που είχε παρενέργειες για την ομάδα του Ηρακλή αφού ο τεχνικός του «γηραιού» Σίνιτσα Γκόγκιτς υπέβαλε την παραίτησή του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μετά την τραγική εμφάνιση και την αναπάντεχη ήττα της ομάδας του. Χαρακτηριστικά είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ. Μετά και τη σημερινή απώλεια βαθμών η ομάδα χρειάζεται κάποιο σοκ. Εγώ παραιτούμαι. Ο πρόεδρος είναι καταπληκτικός άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί. Η ομάδα έχει μεγάλη πίεση όμως όπως και εγώ και η διοίκηση. Πραγματικά μεγάλη πίεση».
Το πρόγραμμα:
ΧΘΕΣ
Βατανιακός-Ηρακλής 1-0
Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας 1-1
ΣΗΜΕΡΑ
16:00 Αιγινιακός-Νίκη Βόλου (Γήπ. "Γιάννης Παραλυκίδης")
ΑΥΡΙΟ
15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Εθνικός Γαζώρου (Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)
15:00 Κέρκυρα-Τύρναβος (ΕΑΚ Κέρκυρας)
15:00 Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ζάκυνθος (Δημ. γήπεδο Νέου Μυλότοπου)
20:00 Πιερικός-Καβάλα (Α’ ΔΑΚ Κατερίνης)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κέρκυρα     10-2    12
2. Απόλλων Καλαμαριάς     5-5      10
3. Νίκη Βόλου            8-1      9
. Τύρναβος     5-2      9
. Εθνικός Γαζώρου  6-3      9
6. Ηρακλής     6-5      7
7. Αναγέννηση Καρδίτσας    3-2      6
. Ζάκυνθος     3-6      6
9. Αιγινιακός   3-1      5
10. Βατανιακός          2-10    4
. Δόξα Δράμας          3-7      4
12. Καβάλα    4-6      3
13. Πιερικός   1-3      2
14. Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-7      0
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass