ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ(15:00)

Πάνοπλος στην Κέρκυρα ο Τύρναβος

* ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2013 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:28
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Τύρναβο 2005, ο οποίος θα αγωνισθεί μεθαύριο Κυριακή και ώρα 15:00, στην Κέρκυρα με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Football league.
Η Κέρκυρα έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα, πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, ενώ στο ρόστερ βρίσκονται έμπειροι παίκτες μεταξύ των οποίων και ο Λαρισαίος Τάσος Βενέτης.
Ο Τύρναβος θα πάει στο νησί των «Φαιάκων» χωρίς προβλήματα και σίγουρα ο τεχνικός του Άγγελος Διγκόζης που είδε την Κέρκυρα στον αγώνα με τη Δράμα, έχει καταστρώσει τα κατάλληλα πλάνα ώστε να μπορέσει η ομάδα του να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.
Όπλο της τυρναβίτικης ομάδας είναι η πολύ καλή ψυχολογία των παικτών της, αλλά και η αγωνιστική τους κατάσταση που βρίσκεται στον καλύτερο δυνατό βαθμό, μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες, με αντιπάλους τη Δόξα Δράμας και την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Αν λοιπόν οι παίκτες αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, τότε συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να πάρουν ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα και να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ
Χθες ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Διγκόζης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική που θα ακολουθήσει και δοκίμασε διάφορα σχήματα.
Όπως στον αγώνα που προηγήθηκε με την Αναγέννηση έτσι και σε αυτόν που ακολουθεί έχει ένα ευχάριστο... πονοκέφαλο, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για την ενδεκάδα.
Πάντως θεαματικές αλλαγές δεν προβλέπονται και αν γίνουν θα είναι μια ή δύο σε σχέση με αυτή του αγώνα κόντρα στην Καρδίτσα.
Σήμερα ουσιαστικά ολοκληρώνεται η προετοιμασία, αύριο θα γίνει μάλλον μια ελαφράς μορφής προπόνηση το πρωί και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ηγουμενίτσα, απ’ όπου στις 5 το απόγευμα θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς για την Κέρκυρα.
 
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Βλέπει με άλλο... μάτι τη Football League
* ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
 
Η Π.Α.Ε. Τύρναβος 2005 ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία «ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ» και τη συμμετοχή της στο χορηγικό πρόγραμμα 2013-2014 στην κατηγορία του Χρυσού Χορηγού. Η εταιρία με την πολύχρονη παρουσία στο χώρο των οπτικών έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού με τις ποιοτικές και άκρως ανταγωνιστικές υπηρεσίες που προσφέρει.
Και η Π.Α.Ε. Τύρναβος 2005 την ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη της και υπόσχεται πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της.
Σε δήλωση του ιδιοκτήτη της εταιρίας «ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ», κ. Παπαπαναγιώτου, αναφέρονται τα εξής: «Η ομάδα ποδοσφαίρου του Τυρνάβου με τη σωστή οργάνωση και διαχείριση αλλά και με σύσσωμο τον κόσμο δίπλα της έχει κάνει άλματα στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Είναι μεγάλη τιμή για την εταιρία μας και για μένα προσωπικά να στηρίξω αυτή τη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας στη Football League κατηγορία. Μέσω της συνεργασίας μας με την Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να ανταποδώσουμε στους δημότες του Τυρνάβου και της Λάρισας τη στήριξή τους στην εταιρία ΜΑΤΙ - ΜΑΤΙ και ειδικά στην οικογένεια Γεωργίου Παπαπαναγιώτου όλα αυτά τα χρόνια και επιπλέον να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια του κ. Μπρέζα και των υπολοίπων στελεχών στο δύσκολο έργο τους.
Η έδρα της ομάδας στο στάδιο Αλκαζάρ αποδεικνύει τη σύμπλευση της Λάρισας με τον Τύρναβο και εμείς θέλουμε να είμαστε αρωγοί σε αυτή την κίνηση και να στηρίξουμε τον αθλητισμό στο νομό Λάρισας και σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass