ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΓΚΟΖΗ

Φαβορί η Κέρκυρα

* ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2013 3:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:28
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δύσκολη αποστολή θα έχει την ερχόμενη Κυριακή ο Τύρναβος 2005, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα και στόχος του είναι να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, για να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Football League. Κατά πόσο αυτό θεωρείται εφικτό, ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Διγκόζης σε δηλώσεις που έκανε στην paetirnavosfc.gr για τον αγώνα, επισήμανε τα εξής: «Μετά τη σημαντική νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας όπου κάναμε το τρία στα τρία στην έδρα μας, έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση με μια ομάδα που εκτός του ομίλου την κατατάσσω και ως μια από τις ποιοτικότερες στην κατηγορία. Είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα το απόλυτο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και είναι το φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Εμείς όπως έχω δηλώσει και παλαιότερα θα κάνουμε αυτό που έχουμε δείξει έως τώρα στο γήπεδο, θα πάμε στην Κέρκυρα για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.
Χθες το πρόγραμμα ακολούθησε κανονικά και ο Κάρλος Αντρέ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του.
Η αποστολή για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα θα συγκροτηθεί μετά την αυριανή προπόνηση και θα αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι για το νησί του Ιονίου.
Ο ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από τον σύνδεσμο της Πιερίας, θα διευθύνει τον αγώνα Κέρκυρα-Τύρναβος που θα γίνει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 15.00 στο ΕΑΚ Κέρκυρας, ενώ συνεργάτες του θα είναι οι Κωνσταντίνος Αλφαντζής και Παντελής Κυφός, επίσης του συνδέσμου Πιερίας. 4ος διαιτητής θα είναι από το σύνδεσμο Άρτας ο Γεώργιος Παπαγεωργίου και παρατηρητής διαιτησίας ο Παναγιώτης Καψάλης (Αιτωλ/νιας)
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης ημέρας στους δυο ομίλους της Football League, έχουν ως ακολούθως:
2Ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
* Βατανιακός - Ηρακλής (16:00: Καραλιόλιος, Ρίγκος (Γρεβενών), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς), 4ος Μαλούτας (Ημαθίας), παρ. Πέτρος Τρύφων (Δράμας)
* Απόλλων 1926 - Δόξα Δράμας (18:00, OTE TV): Σελεμίδης (Πέλλας)
Τσιαμπάζης, Ξενακίδης (Κοζάνης), 4ος Ζούγρας (Κοζάνης), παρ. Ιωάννης Στρατούδης (Έβρου)
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
* Αιγινιακός - Νίκη Βόλου (16:00) Κιοτζένης, Λάζαρης (Καβάλας), Μανάκης (Θράκης), 4ος Σημαιάκης (Χαλκιδικής), παρ. Γεώργιος Φωτιάδης (Σερρών).
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
* Αναγέννηση Κ. - Εθνικός Γαζώρου (15:00): Πουλημάς, Στόικος (Κέρκυρας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), 4ος Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας), παρ. Δημήτρης Αραμπόπουλος (Φθιώτιδας).
* Γιαννιτσά - Ζάκυνθος (15:00): Αγγελάκης, Πάτρας, Χαδήμογλου (Μακεδονίας), 4ος Παπαργυρίου (Πιερίας), Μιχαήλ Ντάκος (Ξάνθης)
* Πιερικός - Καβάλα (20:00, OTE TV): Τίκας (Ευρυτανίας), Νταλούκας (Τρικάλων), Διπλάρης (Καρδίτσας), 4ος Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ. Ευάγγελος Σηπάκης (Πέλλας).
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
* Πανηλειακός - ΑΟ Χανιά (16:00, OTE TV: Διαμαντόπουλος , Βεργέτης (Αρκαδίας), Τσίκνας (Αιτ/νίας), 4ος Κέκελος (Αιτωλ/νιας), παρ. Ανδρέας Τριανταφύλλης (Αχαΐας)
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
* Ολυμπιακός Β. - Φωκικός (16:00): Σωσώνης ,Δουδούμης, Δόσκορης (Φθιώτιδας), 4ος Μπλούνας (Φθιώτιδας), παρ. Ανάργυρος Μαβίνης (Πιερίας)
* Γλυφάδα - Επισκοπή (16:00): Τσαμούρης, Σγαντζός, Σινιοράκης (Πειραιά), 4ος Καρυοφύλλης (Πειραιά), παρ. Αντωνία Κόκοτου (Αργολίδας)
* Αστέρας Μαγούλας - Φωστήρας (16:00): Ντοκάκης, Καλφάκης (Χανίων), Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας), 4ος Μακρυπόδης (Αχαίας), παρ. Σωτήριος Δανούσης (Αργολίδας)
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
* Βύζας Μεγάρων - Αχαρναϊκός (15:00): Κοσκίνης, Κουντουρέλης, Νικολαδός (Αθηνών), 4οςΑντωνίου (Αθηνών), παρ. Κωνσταντίνος Φλωράκης (Φωκίδας)
* Παναιγιάλειος - Καλλιθέα (15:00): Ανούσος (Λακωνίας)
Παλαμίδας (Λακωνίας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας), 4ος Μπλάνας (Μεσσηνίας), παρ. Νικόλαος Ρουμπάνης (Ηλείας)
* Ηρακλής Ψαχνών - Παναχαϊκή (18:00, OTE TV): Τζήλος, Καραμπούλας, Αναστασίου (Λάρισας), 4ος Δημητόπολουλος (Δυτικής Αττικής), παρ. Σπυρίδων Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass