ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ (18.00 ΚΛ. ΑΛΚΑΖΑΡ)

Ανεξάρτητος και... ελπιδοφόρος ο Αστέρας

* «ΕΛΠΙΔΑ» ΓΙΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2013 23:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:23
 Του Κ. Γκιάστα
Ανεξάρτητος αλλά και… ελπιδοφόρος για όλο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της Λάρισας παρουσιάστηκε ο Αστέρας στην προχθεσινή εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Εμπορικό Επιμελητήριο της πόλης. Ανεξάρτητος γιατί έδειξε πως βασίζεται κυρίως στα δικά του νεαρά παιδιά (έχοντας βεβαίως προσθήκες έμπειρων παικτών) έχοντας σταθερή φιλοσοφία. Παρουσιάστηκε και ελπιδοφόρος όχι όμως μόνο για τον ίδιο αλλά και για ολόκληρο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης καθώς κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο δήμαρχος της Λάρισας, κ. Κώστας Τζανακούλης προέβη σε μια υπόσχεση – αποκάλυψη για την προσπάθεια επιχορήγησης αθλητισμού – πολιτισμού ύψους 500.000 ευρώ μέσω της ΔΕΥΑΛ.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τζανακούλης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους παράγοντες του Αστέρα που παλεύουν μόνοι τους και κάνουν μια τόσο σπουδαία προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού που δείχνουν τόση αγάπη για τον χώρο. Αξίζουν μπράβο σε όλους τους χορηγούς που στηρίζουν τις προσπάθειες αυτές. Εμείς στεναχωριόμαστε που δεν μπορούμε να δώσουμε ούτε ένα ευρώ» και συνέχισε: «Τώρα τελευταία κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια να αλλάξουμε το νομοθεσία γύρω από τη ΔΕΥΑΛ που είναι μια τεράστια επιχείρηση. Να μπορεί πλέον νόμιμα η επιχείρηση να χορηγεί χρήματα σε αθλητικούς και πολιτιστικούς λόγους. Εάν μας το επιτρέψουν εμείς είμαστε διατεθιμένοι να δώσουμε 500.000 ευρώ στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στον πολιτισμό». Επίσης στάθηκε στην κατάργηση της φοροαπαλλαγής που είπε πως πρέπει να επανελεχθεί το ζήτημα, κάτι που και ο ίδιος έχει θίξει, καθώς ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πονάει από αυτό. Μίλησε για το μπάσκετ της πόλης και είπε πως είναι ο μεγάλος καημός της Λάρισας.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός που μεταξύ άλλων είπε: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι το υγιές κύτταρο του αθλητισμού και φυσικά της κοινωνίας μας. Είναι μια πραγματική ασπίδα του αθλητισμού. Ενώ υπάρχουν τόσα οικονομικά προβλήματα υπάρχουν παράγοντες που προσφέρουν και χορηγοί που βοηθούν και στηρίζουν το έργο. Το στενάχωρο είναι πως δεν μπορεί να βοηθήσει η πολιτεία».
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος κ. Μπαζάκη, που τόνισε : «Βασικά θεωρώ πως δεν αξίζει στη Λάρισα να βρίσκεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Θέλω να πιστεύω πως στο μέλλον θα ανεβούμε κατηγορίες και θα εκπροσωπήσουμε επάξια την πόλη. Να ευχηθώ τα καλύτερα και στις άλλες δύο ομάδες της Λάρισας. Εμείς εκτός από την ανδρική ομάδα έχουμε και πολύ καλές ακαδημίες και δείχνει τη δυναμική μας. Φυσικά είναι μεγάλη η βοήθεια των χορηγών μας τους οποίους και ευχαριστούμε».
Για τη φετινή προσπάθεια μίλησε και τεχνικός διευθυντής κ. Γιώργος Γουμενόπουλος που μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Ο Αστέρας είναι ένα πρότυπο για τα λαρισινά δεδομένα. Κάνει ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο βασίζεται στην προσωπική δουλειά όλων των ανθρώπων του. Ευχαριστώ όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να προσφέρω στην ομάδα ό,τι μπορώ. Η ομάδα είναι καλή και αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι καλή εκπροσώπηση».
Στην εκδήλωση πήρε τον λόγο και ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, Θανάσης Μπουλιάκης λέγοντας: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Πέρυσι ήταν πολύ καινοτόμος χρονιά και θέλουμε φέτος να τη συνδυάσουμε με το αποτέλεσμα. Τον Μάιο θα κάνουμε ταμείο». Από την πλευρά του ο αρχηγός, Θοδωρής Λιάκος είπε: «Ως αρχηγός αυτό που θα υποσχεθώ είναι πως η παρουσία μας θα δικαιώσει όλους όσοι μας πιστεύουν. Σας περιμένουμε κάθε Κυριακή στο γήπεδο».
Όσον αφορά στις υποδομές μίλησε η προπονήτρια κ. Λιάνα Τσουκνικά που τόνισε ότι θέλουν να δώσουν αξίες στα παιδιά.
Από πλευράς χορηγών τοποθετήθηκε ο κ. Βακάλης της εταιρίες «ΘΕΣγάλα» και υπογράμμισε πως είναι από τις πιο ελπιδοφόρες ομάδες ο Αστέρας, λέγοντας πως θα συνεργαστούν στα τμήματα υποδομής γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου.
Οι χορηγοί της φετινής σεζόν είναι οι εξής: ΘΕΣγάλα, Εστιατόριο Φιλελλοίνων, Εστιατόριο Λαδοφάναρο, De Tox, Barley, Ten Steps, Rock Oil, Café Hoops, Εστιατόριο Συντριβάνι, Φροντιστήριο Νετρίνο, Ξενοδοχείο Δίας, Ασφάλειες Ηρακλής Γκανιός, Αποστόλης Τσιλιάκος Φυσιοθεραπευτής, Φροντιστήριο You Learn Δ. Σταματοπούλου, Europe Sport.
* Το «παρών» στην εκδήλωση – που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Αποστόλης Τριανταφύλλου - έδωσε και ο αντιδήμαρχος κ. Άρης Γαλάτος.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ...
Υπάρχει και αγώνας σήμερα και μάλιστα σπουδαίος. Ο Αστέρας στο κλειστό του Αλκαζάρ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής υποδέχεται στις 18.00 την Καστοριά και μοναδικός στόχος είναι η νίκη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass