ΕΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ

Μελιβοιακός: Από τη δεκαετία του ’70 στο σήμερα

* Ν. Αργύρης: «Θέλουμε να δώσουμε τη χαρά της άθλησης στα παιδιά του χωριού»

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2013 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:20
Τα τελευταία χρόνια ο Μελιβοιακός απασχολούσε τη δημοσιότητα τις ημέρες του Πάσχα και δη τη Μ. Παρασκευή στο φιλικό παιχνίδι εθιμοτυπικού χαρακτήρα με τον Φάρο. Δύο ιστορικές ομάδες της Μελιβοίας που δημιουργήθηκαν και δραστηριοποιήθηκαν τη δεκαετία του 1970. Φέτος η ομάδα του Μελιβοιακού γυρίζει σελίδα στην ιστορία της, καθώς επιστρέφει στην ενεργό δράση με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων με επικεφαλής τον Νίκο Αργύρη οι οποίοι θέλοντας να δώσουν τη χαρά της άθλησης και ειδικότερα του ποδοσφαίρου στα παιδιά της περιοχής αποφάσισαν να επανιδρύσουν την ομάδα.
«Εδώ και κάποια χρόνια βλέπαμε αρκετά παιδιά να έχουν τη διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά να μην μπορούν να ακολουθήσουν, για διάφορους λόγους, τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της περιοχής. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που μια ομάδα ανθρώπων, ανάμεσά τους και εγώ, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε τον Μελιβοιακό» επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Αργύρης και πρόσθεσε:
«Με πολλή προσπάθεια, και τη βοήθεια των κ. Μπουζούκη και Τσιγάρη, καταφέραμε να έχουμε ένα ρόστερ 30 παικτών όλων των ηλικιών. Στόχος του Μελιβοιακού είναι η ομάδα να γίνει και να παραμείνει μία αθλητική οικογένεια, οι ποδοσφαιριστές να χαίρονται το άθλημα και η ομάδα να παρουσιάζει συνέπεια και αξιοπρέπεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθούμε στη μεγάλη βοήθεια των Καλορογιάννης Frozen Food, Κασίδης meatland, Golden Cleaning, κρεοπωλείο Λούπας, τυροκομικά Τάχας, σουβλατζίδικο «Θύμιος ο Μερακλής», σιδηροκατασκευές Κωνσταντινίδης και της εταιρίας Βraco» κατέληξε ο κ. Αργύρης.
ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ
Προπονητής της νέας ομάδας είναι ο Αλέξης Μπουζούκης με συνεργάτη τον Δημήτρη Τσιγάρη.
«Η δημιουργία της ομάδας του Μελιβοιακού είναι μία συλλογική συντονισμένη προσπάθεια που στόχο έχει την αθλητική δραστηριότητα των μελών της καθώς επίσης και τη δεύτερη εκπροσώπηση της Μελιβοίας σε τοπικό ερασιτεχνικό επίπεδο» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας και συνέχισε:
«Το όνομα και το σήμα της ομάδας συνδέεται και αναβιώνει τις παλαιές ομάδες της Μελιβοίας του «Μελιβοιακού» και του «Φάρου» οι οποίες δημιουργήθηκαν και δραστηριοποιήθηκαν τη δεκαετία του 1970.
Διοίκηση, προπονητής και παίκτες γίναμε μία παρέα από την πρώτη στιγμή και ευελπιστούμε σε μία καλή πορεία στη Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία.
Ευχή όλων μας είναι να γίνει ένα πρωτάθλημα πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια αντάξιο της ιστορίας του λαρισινού ποδοσφαίρου» κατέληξε ο Αλέξης Μπουζούκης, ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Τσιγάρης δήλωσε:
«Όλοι μαζί –διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες- θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο για τα δεδομένα της κατηγορίας».
 
Τι είπαν οι παίκτες
Κ. Γουργιώτης: «Στόχος της ομάδας μας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και προσωπικά είμαι ευτυχισμένος που βλέπω την ομάδα να αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος της από παιδιά του χωριού».
Γ. Κανδυλάρης: «Λατρεύω το αμιγώς ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό αποφάσισα να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Ζούμε σε μία περιοχή η οποία βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα από τη Λάρισα και η ίδρυση της ομάδας μας δίνει τη δυνατότητα να αθλούμαστε, συστηματικά μεν, αλλά χωρίς τις υποχρεώσεις των ομάδων που αγωνίζονται στις μεγάλες κατηγορίες».
Οδ. Αργυρίου: «Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όλοι υγιείς».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass