«ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Λάρισα - Βόλος σημειώσατε.... άσο

* ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ 4-1 ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕ 3-1 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΝ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2013 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:18
Του Κ. Γκιάστα
Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα έκαναν χθες οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας στην πρώτη αγωνιστική του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής «μικρών» εθνικών ομάδων. Τόσο οι Παίδες όσο και οι Νέοι κατάφεραν να επιβληθούν με σκορ 3-1 και 4-1 αντίστοιχα, επί των συνόλων της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησίας) και να μπουν με τον καλύτερο τρόπο στον 4ο όμιλο.
«ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Την αρχή έκαναν οι Παίδες της ΕΠΣΛ καθώς κέρδισαν με σχετική άνεση την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας με σκορ 3-1. Ο Λιόντος στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε και το 2-0 στο 33’. Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο ο Ζιάκας ανέβασε τον δείκτη σε 3-0 και το δεύτερο μέρος πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι αντίπαλοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με τον Παπαεμμανουηλίδη στο 50΄.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Κορέστης, Βλιώρας, Ζάχος που δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαστοροδήμος): Παπαδημητρίου, Μπαμπατσιάς, Κυρίτσης Αθ., Κυρίτσης Ι., Κωφός, Τόλης, Λιόντος, Κατσαρός, Κακάνης, Καλύβας, Ζιάκας ενώ έπαιξαν και οι: Θεοχάρης, Κουσιάς, Ροντούλης, Σουλούκος, Κουτσιανούλης, Μηνάς, Βάνης.
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ζορδομπάς): Ράπτης, Χαντζόγλου, Θεοδωρόπουλος, Δημουλάς, Αποστολίδης, Δημητρίου, Νιαώτης, Μπαζής, Ξηροκώστας, Σαλαμούρας, Μπάλλας ενώ έπαιξαν και οι: Τσελεπίδης, Σιακαβάλας, Παπαεμμανουηλίδης, Μιχέας, Ζαχείλας, Τσιανάκας, Σιόβας.
ΑΧ. ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ: «ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... ΤΟΣΑ»
Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της λαρισινής ομάδας, Αχιλλέας Μαστοροδήμος δήλωσε: «Είχαμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Διαθέταμε έντονο ρυθμό με καλές εναλλαγές της μπάλας. Βάλαμε τρία γκολ και μπορούσαμε και άλλα τόσα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Είχαμε σωστή αμυντική συμπεριφορά και όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός άλλαξε καθώς οι αλλαγές ήταν πολλές. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση ενώ υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».
ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
Μουδιασμένη στο πρώτο μέρος αλλά... ασταμάτητη στο δεύτερο. Η ομάδα Νέων της ΕΠΣΛ κατάφερε να δείξει δύο πρόσωπα και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 σημείωσε 4 τέρματα φτάνοντας σε ένα μικρό... θρίαμβο επί της ομάδας της Μαγνησίας.
Το 0-1 έγινε στο 34’ με τον Παντέλογλου να πιάνει μια κεφαλιά μετά από σέντρα του Αντωνόπουλου. Έτσι έληξε και το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο όμως η Λάρισα ήταν καταιγιστική. Ξεκίνησε στο 59’ με το φαλτσαριστό σουτ Ζαμπέτα να κάνει το 1-1 ενώ στο 64’ ο Νούσιος με μια προσωπική ενέργεια έδωσε προβάδισμα στην ΕΠΣ Λάρισας με 2-1.
Στο 76’ ο Μάντζαρης πρόλαβε την πάσα του Μπούρα και κατάφερε να δείξει πως διαθέτει καλό σπριντ και αρκετή «σπιρτάδα» στην ενέργεια καθώς απέφυγε τον αμυντικό ικανότατα και πλάσαρε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 3-1. Στο 85’ ο Καλφούντζος έχασε μοναδική ευκαιρία για το 4-1 το οποίο όμως έκανε ακριβώς με τη λήξη ο Μαστακούλης.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ.Βλιώρας, Κορέστης, Ζάχος που τα πήγαν περίφημα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μπίζιος): Αναστασίου, Καρακώστας, Μαστακούλης, Παπακώστας, Μητσογιάννης, Μπίλλης(68’ Μπούρας), Γελαλής(35’ Νούσιος λ.τ.), Ζαμπέτας, Μάντζαρης, Κουσιάς(46’ Τζουμάκας), Καλφούντζος.
ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Τσόγκας): Τσιότρας, Κρανιάς, Αντωνόπουλος, Παπαθωμάς, Παντελόγλου, Δερμιτζάκης(70’ Σταματίου), Τσιάνος(49’ Γιάτσος), Ζαρίφης(78’ Βουρδάκης), Γκλαβίνης, Κανδήλας, Δαμάσκος.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΖΙΟΣ: «ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ...»
Στις αλλαγές που βελτίωσαν την ομάδα στάθηκε ο προπονητής των Νέων της ΕΠΣΛ, Μιχάλης Μπίζιος. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Πιστεύω πως δεν ξεκινήσαμε καλά. Μείναμε πίσω στο σκορ αλλά βελτιωθήκαμε με τις αλλαγές που κάναμε. Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση και παίξαμε τις αντεπιθέσεις. Καταφέραμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα, φτάνοντας στην ισοφάριση σε ένα καίριο σημείο. Πετύχαμε πανέμορφα τέρματα και φτάσαμε δίκαια στην επικράτηση και δεν το κρύβω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την εμφάνιση. Θα έχουμε ανάλογη συνέχεια καθώς υπάρχουν αξιόλογα ταλέντα. Πρέπει να υπάρχει υπομονή απ’ όλους. Ο χρόνος θα δείξει...Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και την προσπάθεια και περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο. Ο Βόλος με εξέπληξε στο πρώτο μέρος που ήταν δυνατός. Το ματς παίχθηκε στη δύναμη».
* Τα δύο ματς παρακολούθησε ο περιφερειακός προπονητής Χρήστος Χασιώτης ενώ τους Παίδες είδε και ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγας.
ΝΕΟΙ
Τα αποτελέσματα
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Θεσσαλίας       4-1
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Πιερίας            2-4
Ρεπό: ΕΠΣ Καρδίτσας
Η βαθμολογία (1η αγωνιστική):
1. ΕΠΣ Λάρισας        4-1      3
2. ΕΠΣ Πιερίας          4-2      3
3. ΕΠΣ Τρικάλων      2-4      0
4. ΕΠΣ Θεσσαλίας    1-4      0
5. ΕΠΣ Καρδίτσας     0-0      0
Επόμενη αγωνιστική (23/10)
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Τρικάλων
ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Καρδίτσας
Ρεπό: ΕΠΣ Λάρισας
ΠΑΙΔΕΣ
Τα αποτελέσματα
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Θεσσαλίας       3-1
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Πιερίας            2-1
Ρεπό: ΕΠΣ Καρδίτσας
Η βαθμολογία (1η αγωνιστική):
1. ΕΠΣ Λάρισας        3-1      3
2. ΕΠΣ Τρικάλων      2-1      3
3. ΕΠΣ Πιερίας          1-2      0
4. ΕΠΣ Θεσσαλίας    1-3      0
5. ΕΠΣ Καρδίτσας     0-0      0
Επόμενη αγωνιστική (23/10)
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Τρικάλων
ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Καρδίτσας
Ρεπό: ΕΠΣ Λάρισας
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass