«Run Greece 2013»: Ολοκληρώνεται την Κυριακή η σειρά στη Λάρισα

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2013 22:54 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:18

Με ισχυρό κίνητρο την επίτευξη ενός νέου ρεκόρ συμμετοχής που θα ξεπεράσει τους 2500 δρομείς, πέφτει το πρωί της Κυριακής (20/10) στη Λάρισα η «αυλαία» της σειράς αγώνων «Run Greece», που καθιέρωσε για πρώτη φορά φέτος ο ΣΕΓΑΣ με την υποστήριξη της «Wind».

Μετά την Καστοριά, τα Γιάννενα, το Ηράκλειο και την Πάτρα, κλείνει ο κύκλος που άνοιξε τον περασμένο Μάιο και συγκέντρωσε περισσότερους από οκτώ χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών. Η Λάρισα, εκτός του ιδανικού φινάλε για τη χρονιά, θα επιδιώξει να πετύχει και ρεκόρ συμμετοχών που μέχρι σήμερα ανήκει στην Πάτρα, όπου και μετείχαν 2.500 δρομείς σε όλους τους αγώνες, οι οποίοι έγιναν στην πόλη.

Ήδη το ενδιαφέρον στη Λάρισα είναι μεγάλο και ο αριθμός των συμμετοχών στα 10 και τα 5 χιλιόμετρα, αλλά και στον αγώνα παιδιών αυξάνει κατακόρυφα όσο περνούν οι ημέρες.

Από τη Λάρισα κατάγονται σπουδαίοι αθλητές του ελληνικού στίβου. Ορισμένοι από αυτούς, όπως ο Στέλιος Δημότσιος και η Ασημίνα Βανακάρα, θα φορέσουν και πάλι τα αθλητικά παπούτσια τους, προκειμένου να στηρίξουν την διοργάνωση, η οποία γίνεται στην πόλη τους.

Στους αγώνες έχει δηλώσει συμμετοχή η «χάλκινη» πρωταθλήτρια στο Ευρωπαϊκό Νέων του Τάμπερε, Αναστασία Καρακατσάνη στα 10 χλμ, ενώ στα 5 χλμ ξεχωρίζει η πρωταθλήτρια των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, Φωτεινή Δαγκλή–Παγκότο, και στα 5 χλμ ανδρών ο Κώστας Δουίκας.

Στα 5 χλμ θα πάρει μέρος και η βουλευτής της ΝΔ, Ελενα Ράπτη, στηρίζοντας παράλληλα την εκστρατεία κατά της κακοποίησης παιδιών με τίτλο "Ενα στα πέντε", του συμβουλίου της Ευρώπης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η πρώτη εκκίνηση αφορά στα 10 χλμ και θα δοθεί στις 10 το πρωί με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ στις 11:30 έχει προγραμματιστεί η εκκίνηση των 5 χλμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass