ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Λάρισα στους δρόμους...

* ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ WIND ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΑΡΙΣΤΕΑΣ»

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2013 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:16
Αυτός ο αγώνας που θα γίνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με διοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, το ΣΕΓΑΣ και τη χορηγία της Wind είναι για όλους τους Λαρισαίους, που θα έχουν μια ευκαιρία να βγούνε στους δρόμους να τρέξουν και να απολαύσουν τις ομορφιές της πόλης.
Στον αγώνα αυτό επικεφαλής θα είναι γνωστοί Λαρισαίοι αθλητές και αθλήτριες με κορυφαία συμμετοχή αυτή της Λαρισαίας χρυσής Ολυμπιονίκη Φανής Χαλκιά που για πρώτη φορά θα τρέξει στην πόλη μετά τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στην Ολυμπιάδα της Αθήνας.
Ο αγώνα θα στείλει πολλαπλά μηνύματα καθώς το πρώτο είναι να μυηθούν τα παιδιά στον αθλητισμό, το δεύτερο οι μεγάλοι να ξανανιώσουν τη χαρά της άθλησης, ενώ παράλληλα να αναπτυχθεί το αίσθημα αλληλεγγύης στη μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας. Και η κρίση μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να την πολεμήσει η κοινωνία, η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων. Γι’ αυτό η Wind θα δίνει τρία ευρώ για κάθε πάτημα στην «Αψίδα της Αγάπης» που θα στηθεί στο ίδρυμα του «Αριστέα» που κάνει εξαιρετική δουλειά.
Ο αγώνας χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: παίδων, 5.000 μέτρα και 10.000 μέτρα όπου όλοι θα έχουν τη ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις αλλά και να αναδείξουν το αθλητικό γίγνεσθαι της Λάρισας.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5 και 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE -Λάρισα μπορούν να γίνουν με τη συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα παρακάτω σημεία:
* Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2 (3ος όροφος): Δευτέρα – Παρασκευή, 09.00-14.00 & 18.00-20.00
*Περιφέρεια Θεσσαλίας (ισόγειο), Κουμουνδούρου και Παπαναστασίου: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00
Η συμπληρωμένη αίτηση θα πρέπει να επιστραφεί σε ένα από τα δύο αυτά σημεία και όχι οπουδήποτε αλλού.
* Οι εγγραφές ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλει την εγγραφή τους μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2013 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν).
Εγγραφές μετά τις 16 Οκτωβρίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στο Στάδιο Αλκαζάρ – Αίθουσα Τύπου, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από το Στάδιο Αλκαζάρ – Αίθουσα Τύπου (Κέντρο Εγγραφών) το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10.00 – 20.00.
Οι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς και το πακέτο συμμετοχής τους από διαφορετικά τραπέζια με βάση τον αριθμό συμμετοχής τους (ξεχωριστά τραπέζια για αγώνα 10χλμ, αγώνα 5χλμ, αγώνα παιδιών).
Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται είτε με επίδειξη ταυτότητας, είτε με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του.
Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί είτε να τον δει στις online starting lists που θα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, είτε στις καταστάσεις που θα έχουν αναρτηθεί σε ευκρινές σημείο στην Αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει:
* Φάκελο με (ισχύει τους αγώνες 5 και 10 χλμ.):
* τον αριθμό συμμετοχής του
* το «chip» χρονομέτρησης
* παραμάνες για τον αριθμό
* αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα
Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν γίνεται χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών)
* Τσάντα δρομέα – Η τσάντα του δρομέα περιλαμβάνει:
* Τεχνικές Οδηγίες
* Τ-shirt WIND
Η WΙΝD
Η WIND με σύνθημα ένας αγώνας για όλους ντύνει την πόλη στα γαλάζια και γιορτάζει με προσφορές και δώρα για όλους μέχρι και τις 2 Νοεμβρίου 2013. Αναλυτικότερα:
Για όσους επιθυμούν να κάνουν σύνδεση με συμβόλαιο...
- Σύνδεση στο νέο πρόγραμμα W, που προσφέρει τα πάντα, απεριόριστα προς όλους, μόνο με 39,90 ευρώ/μήνα από 49,90 ευρώ. Το W προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, απεριόριστα SMS προς ΟΛΑ τα δίκτυα και απεριόριστα MB για χρήση mobile internet από το κινητό (ισχύει πολιτική ορθής χρήσης).
Ειδική προσφορά έχουν και για την καρτοκινητή τηλεφωνία.
- Με κάθε νέα ενεργοποίηση καρτοκινητής WIND F2G, δώρο 60’ ομιλίας προς όλους και 60ΜΒ.
Επιπλέον ως Μέγας Χορηγός του RUN GREECE – Λάρισα, η WIND προσφέρει, χωρίς αγορά ή κάποια άλλη χρέωση, απίθανα δώρα για όλους. Απλά αποκαλύπτοντας τον αριθμό που βρίσκεται στο φυλλάδιο με τις ειδικές προσφορές των καταστημάτων, οι τυχεροί κερδίζουν smartphones, tablets, πακέτα broadband με USB και κάρτα για 30 μέρες Δωρεάν Internet και πολλά ακόμα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass