TO RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΛΕΒΕΙ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ένας αγώνας για όλους...

*ΣΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ *ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ WIND

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2013 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:15
  
Ένας αγώνας για όλους θα είναι το Run Greece Λάρισας που θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου καθώς η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, ο ΣΕΓΑΣ αλλά και η WIND δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε οι Λαρισαίοι να βγούνε στους δρόμους και να τρέξουν συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την απόλαυση της πόλης.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στο στίβο, οι λάτρεις του τρεξίματος θα απολαύσουν έναν αγώνα 5.000 χιλιομέτρων ενώ οι πιο μυημένοι θα τρέξουν τα 10.000 μέτρα.
Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν δίπλα σε αθλητές που θαυμάζουν όπως την Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά ή τον παγκόσμιο πρωταθλητή Στέλιο Δημότσιο.
Και δεν θα είναι μόνο αυτοί αλλά πολλοί επώνυμοι που θέλουν να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα που θα μείνει αξέχαστος ενώ το πιο βασικό είναι ότι θα γίνει θεσμός για την πόλη της Λάρισας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ΣΕΓΑΣ με την χορηγό εταιρεία επέλεξε να κάνει τον τελευταίο αγώνα της σειράς Run Greece στη Λάρισα και μ’ αυτόν τον τρόπο πιστεύει ότι θα κλείσει εντυπωσιακά αυτή τη σειρά.
Στόχος είναι να ξεπεράσουν οι συμμετοχές τις 2.500 αριθμός που θα δείξει ότι οι Λαρισαίοι όχι απλά αγαπάνε τον αθλητισμό αλλά παράλληλα βοηθάνε και τον «Αριστέα» καθώς κάθε πάτημα στην «Αψίδα αγάπης» που στήνει η Wind θα δίνει η εταιρεία 3 ευρω στο συγκεκριμένο Λαρισινό ίδρυμα. Στόχος είναι να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.  
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5 και 10 χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE -Λάρισα μπορούν να γίνουν με τη συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα παρακάτω σημεία:
* Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2 (3ος όροφος): Δευτέρα – Παρασκευή, 09.00-14.00 και 18.00-20.00
*Περιφέρεια Θεσσαλίας (ισόγειο), Κουμουνδούρου και Παπαναστασίου: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00.
Η συμπληρωμένη αίτηση θα πρέπει να επιστραφεί σε ένα από τα δύο αυτά σημεία και όχι οπουδήποτε αλλού.
* Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2013 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν).
Εγγραφές μετά τις 16 Οκτωβρίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στο Στάδιο Αλκαζάρ – Αίθουσα Τύπου, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.
Η WIND
 Η WIND με σύνθημα ένας αγώνας για όλους ντύνει την πόλη στα γαλάζια και γιορτάζει με προσφορές και δώρα για όλους μέχρι και τις 2 Νοεμβρίου2013. Αναλυτικότερα:
Για όσους επιθυμούν να κάνουν σύνδεση με συμβόλαιο…
• Σύνδεση στο νέο πρόγραμμα W, που προσφέρει τα πάντα, απεριόριστα προς όλους, μόνο με 39,90 ευρώ /μήνα από 49,90 ευρώ. Το W προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, απεριόριστα SMS προς όλα τα δίκτυα και απεριόριστα MB για χρήση mobile internet από το κινητό (ισχύει πολιτική ορθής χρήσης).
Ειδική προσφορά έχουν και για την καρτοκινητή τηλεφωνία.
•Με κάθε νέα ενεργοποίηση καρτοκινητής WIND F2G, δώρο 60’ ομιλίας προς όλους και 60ΜΒ.
Επιπλέον ως Μέγας Χορηγός του RUN GREECE – Λάρισα, η WIND προσφέρει, χωρίς αγορά ή κάποια άλλη χρέωση, απίθανα δώρα για όλους. Απλά αποκαλύπτοντας τον αριθμό που βρίσκεται στο φυλλάδιο με τις ειδικές προσφορές των καταστημάτων, οι τυχεροί κερδίζουν smartphones, tablets, πακέτα broadband με USB και κάρτα για 30 μέρες δωρεάν Internet και πολλά ακόμα.
Για να γίνει κάποιος μέρος της μεγάλης γιορτής της Λάρισας αυτή την Κυριακή μπορεί να επισκεφτεί και το www.run-greece.gr και να λάβει μέρος σε μια από τις δύο διαδρομές για όλους στο κέντρο της πόλης
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass