ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Με σοβαρότητα κόντρα στη Δόξα Δράμας

*ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΡΑ ΚΑΙ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ Ο ΔΙΓΚΟΖΗΣ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2013 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:08
  
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Η Δόξα Δράμας θα είναι ο αντίπαλος του Τυρνάβου 2005 την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ(16:00), παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, στον 2ο όμιλο της Football League.
Οι «Μαυραετοί» της Δράμας προέρχονται από εντός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0, είναι μια σφιχτή ομάδα, στην οποία δύσκολα κάνει φάσεις ο αντίπαλός της στην περιοχή και επίσης επιθετικά δημιουργεί λίγες ευκαιρίες.
Έτσι η τυρναβίτικη ομάδα αυτό που θα φροντίσει είναι να βρει επιθετικές λύσεις και να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες στην εστία της Δόξας, προσέχοντας όμως παράλληλα και να μην αφήσει διαδρόμους για να γίνουν απειλητικοί οι Δραμινοί στην εστία του Καραναστάση. Ο τεχνικός του Τυρνάβου αναζητεί και τους αντικαστάτες των Αλέξανδρου Γκαλίτσιου και Κώστα Σκούπρα, που αποβλήθηκαν στο Πανθεσσαλικό.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε και αφορά στον Άκη Γεωργίου, ο οποίος επέστρεψε με μικροπρόβλημα-όπως αρχικά φαίνεται- από τον Βόλο. Κατά πόσο είναι σοβαρό αν έχει δηλαδή θλάση ή τράβηγμα θα αποφανθεί σήμερα το ιατρικό τιμ της ομάδας και θα κάνει γνωστή τη διάγνωσή του στο προπονητικό τιμ.
Κατά τα άλλα, με διπλή προπόνηση ξεκίνησε χθες ο Τύρναβος την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας και σήμερα οι παίκτες θα προπονηθούν την ώρα του αγώνα(16:00).
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass