ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με απόλυτη επιτυχία ο Διασυλλογικός Δρόμου

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2013 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:08
 
 
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ο Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λάρισας μαζί με τη Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ του Δήμου Λάρισας που ήταν εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και με αφορμή της Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο. Μάλιστα ανακοίνωσε τα εξής: «Στον αγώνα συμμετείχαν 87 αθλητές από τα Σωματεία:
Κρόνος Νίκαιας, Αστέρας Ζωγράφου, Φοίνικας Αθηνών, Παναθηναϊκός, Άκρατος Βόλου, Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας , Ασκληπιός Τρικάλων και ο Διοργανωτής Σύλλογος. Για ακόμη μια φορά, οι αθλητές και αθλήτριες του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου βρέθηκαν στο βάθρο των νικητών και οι υπόλοιποι ήταν σε επίσης τιμητικές θέσεις.
Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας ευχαριστεί τη Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ του Δήμου Λάρισας, την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και ιδιαίτερα το Τμήμα Τροχαίας για τα μέτρα τάξης του αγώνα καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Καθώς επίσης τους 2 χορηγούς του Συλλόγου, την εταιρία Bosch Car Service Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια Ο.Ε. και το κατάστημα ποδηλάτων Ορθοπεταλιά του Γώγου Πέτρου που ενισχύουν οικονομικά τον Σύλλογο σε όλη την αγωνιστική περίοδο.
Πρέπει να τονίσουμε, όσα παιδιά, αγόρια και κορίτσια θέλουν να ασχοληθούν με την αγωνιστική ποδηλασία μπορούν να γραφτούν στην ακαδημία ποδηλασίας για να συμμετέχουν σε αγώνες που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944-551118, 6944-390872 ή στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στο 5ο χλμ Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου, Λάρισα, ΤΚ 41500, Τ.Θ. 3030, Τηλ. 2410-283111 – FAX: 2410-283113 που βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων της εταιρίας Bosch Car Service, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα εκτός Σαββατοκύριακου καθώς τέλος και στο email: pgslarissas@gmail.com».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass