ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

Πανέτοιμος ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

* ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2013 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:03
Μετά από 3 συνεχόμενες εκτός έδρας αγωνιστικές (2 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο), ήλθε η σειρά για τον Οικονόμο να παίξει στο γήπεδό του, υποδεχόμενος την Κυριακή 6/10 στις 4 μ.μ. τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα της Τσαριτσάνης έκανε πολύ καλό ξεκίνημα τόσο με το εναρκτήριο ματς του κυπέλλου (15/9), νικώντας τον ΠΑΣ Πρέβεζα εκτός έδρας με σκορ 0-3, όσο επίσης στα 2 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, επικράτησε αντίστοιχα επί του Κάστορα (22/9) με σκορ 0-2 και επί του ΠΑΣ Πρέβεζα (29/9) με 1-2.
Με βάσει τα ανωτέρω αποτελέσματα, ο Οικονόμος πέρασε στην 2η αγωνιστική της 1ης φάσης του κυπέλλου, καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Κυριακή 13/10 εκτός έδρας τον Εθνικό Φιλιππιάδας, στο δε πρωτάθλημα, με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κατέκτησε ήδη 6 βαθμούς και μοιράζεται την πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την ΑΕΛ και τον Πυρσό Γρεβενών.
Οι φίλαθλοι της Τσαριτσάνης ανυπομονούν να δουν την ομάδα να αγωνισθεί την Κυριακή μπροστά τους, παροτρύνοντας τους παίχτες για μια ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στις αρχές του πρωταθλήματος, το οποίο θα δώσει επιπλέον αισιοδοξία και θέληση στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να παίξει όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, με απώτερο στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία.
ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ «5 Φ»
Η διοίκηση του σωματείου καλεί τον κόσμο της περιοχής να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο της Τσαριτσάνης την Κυριακή, ενισχύοντας τον Οικονόμο. Σε ένδειξη δε της πολύ καλής ατμόσφαιρας που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, ο πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Μουλτσιάς και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μιχούλης, παρέθεσαν δείπνο στους παίχτες το βράδυ της Πέμπτης, στην ταβέρνα «5 Φ» της κωμόπολης.
Ο τεχνικός Κ. Κατσάρας θα πραγματοποιήσει προπόνηση και σήμερα το απόγευμα (την ώρα τέλεσης του αυριανού παιχνιδιού) και θα ορίσει τους παίχτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass