ΜΕΤΑ ΑΠΟ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ιστορική ημέρα για τον Τύρναβο

* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ(16:00) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΙΜ ΟΜΟ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2013 23:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:55
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ιστορική ημέρα είναι η σημερινή για τον Τύρναβο, καθώς μετά από 46 χρόνια η πόλη θα έχει εκπρόσωπο στη Β΄ Εθνική κατηγορία τον Τύρναβο 2005, ο οποίος στις 16:00 στο στάδιο Αλκαζάρ θα υποδεχτεί τον Βατανιακό.
Θα «ξυπνήσουν» λοιπόν μνήμες από το ένδοξο παρελθόν, καθώς στις 5 Ιουνίου του 1967 η ΑΕΤ έδωσε το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της β' Εθνικής τερματίζοντας μια επιτυχημένη χρονιά περίπου στη μέση της βαθμολογίας. Δύο μήνες μετά υποβιβάστηκε με το διάταγμα Ασλανίδη, όπως αναφέρεται σχετικά και στο Sporttirnabos.
ΑΕΤ, Ανάπλαση, Νίκη και Τύρναβος 2005 κουβαλάνε μια ιστορία 100 και πλέον χρόνων και για τους μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους ο χρόνος θα γυρίσει πίσω, για να θυμηθούν μεγάλες και ένδοξες στιγμές.
Πρεμιέρα λοιπόν σήμερα του πρωταθλήματος και αυτό που χρειάζεται να επισημάνουμε ότι το ματς θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με τον αγώνα του κυπέλλου με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, καθώς η ομάδα της Κατερίνης μπορεί να μην διαθέτει τη... σούπερ ομάδα, όμως θεωρείται αρκετά επικίνδυνη με την έννοια πως θα παίξει ελεύθερα και αν βρει χαλαρούς τους γηπεδούχους, είναι ικανή να κάνει τη ζημιά.
Γι΄αυτό τον λόγο ο Μακεδόνας τεχνικός Αγγελος Διγκόζης επέστησε και χθες την προσοχή στους παίκτες του, τονίζοντας ότι αν παίξουν πειθαρχημένα και με πάθος, θα πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Παράλληλα και η ΠΑΕ κάνει έκκληση στους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών» στο στάδιο Αλκαζάρ και να γίνουν αρωγοί ώστε να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα, η φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Απόντες είναι οι τιμωρημένοι από το κύπελλο Ντατίδης, Τέλλος (με δύο κίτρινες), ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο Χρήστος Καραγιάννης με τον Κάρλος Αντρέ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι 100% έτοιμοι
Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος είναι ο Νιγηριανός Ακίμ Όμο που αγωνίσθηκε στο οικογενειακό δίτερμα και ο προπονητής του θα κρίνει για τον χρόνο συμμετοχής που θα του δώσει.
Στην αποστολή ο Άγγελος Διγκόζης συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάση, Σκούπρα, Κουρτεσιώτη, Γκαλίτσιο, Βανγκέλι, Ντος Σάντος, Τσούκαλο, Φελίππε Ντα Πάουλα, Ντάλλα, Πρίφτη, Ζυγκερίδη, Σαχινίδη, Μάγγο, Σιάτρα, Πούτα, Ευαγγέλου, Δημολιό, Σουλιώτη, Καραγιάννη Χρ. Γεωργίου, Ακιμ Όμο και Αντωνόπουλο.
*Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων, που έχουν ως εξής:
Σκεπαστή κερκίδα σταδίου Αλκαζάρ
Θύρες 2-4 δεξιά και αριστερά της κεντρικής θύρας 10 ευρώ
 Θύρα 3 κεντρική 15 ευρώ
Οι θύρες του σταδίου Αλκαζάρ θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του σταδίου.
Επίσης στο πλαίσιο της κοινωνικής της δραστηριότητας η ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι θα παρέχει δωρεάν μεταφορά προς και από το Στάδιο Αλκαζάρ πριν και μετά τη λήξη του αγώνα με τον Βατανιακό με ναυλωμένο λεωφορείο που θα αναχωρήσει έξω από το δημαρχείο της πόλης του Τυρνάβου στις 14:30.
Επιπλέον η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 κάνει γνωστό ότι στον σημερινό αγώνα με τον Βατανιακό ξεκινά η λειτουργία παιδικής κερκίδας στη θύρα 4 του σταδίου Αλκαζάρ με δωρεάν είσοδο για παιδιά έως και 12 ετών.
Ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Ο Βατανιακός ήταν από τις ομάδες που κέρδισαν την άνοδο τον Αύγουστο αφού είχε τερματίσει στην 6η θέση του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου και ανέβηκε μετά την αποχώρηση άλλων ομάδων από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής λόγω χρεών. Έτσι ξεκίνησε αργά την προετοιμασία με τεχνικό τον Σάκη Παπαβασιλείου όπως και πέρυσι βασικό κορμό απο παίκτες που αγωνίζονταν και πέρυσι στην ομάδα (Κωτσιόπουλος, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Λαγδάρης (αμυντικοί), Γιαννούλης, Μπουζούκης, Ποτουρίδης (μέσοι), Γιαλαμίδης και Π. Κυπαρίσσης (επιθετικός)και προσθήκες στο ρόστερ των Νταντάμη (Επανομή), Βάιο Στούμπο (παλιότερα αντίπαλος του Τυρνάβου με τον Πυργετό), Μπαμπαίτης(τερματοφύλακας απο Κ20 Πιερικού), Καθάριος (Αιγίνιο), Χαρίσης(πλάγιο μπακ από Τριανδρία), Λύρας και Βλάχος (από Κ20 του Ολυμπιακού). Μια απουσία για τον Βατανιακό αυτή του τραυματία Μπουζούκη.
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Γ' Εθνική 2011-12
Τύρναβος-Βατανιακος          3-1
Βατανιακος-Τυρναβος          0-0
2012-13
Τύρναβος-Βατανιακός          3-1
Βατανιακός-Τύρναβος          3-1
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΑΚΑΣ ΣΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Ο Γιώργος Μάστακας του συνδέσμου Μακεδονίας θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Τύρναβος-Βατανιακός που θα γίνει σήμερα στις 16.00 στο Αλκαζάρ. Επόπτες θα είναι οι Ηλίας Παπαδόπουλος και Νικόλαος Περικλείδης επίσης του συνδέσμου Μακεδονίας, 4ος διαιτητής ο Τριαντάφυλλος Τίκας του συνδέσμου Ευρυτανίας και παρατηρητής διαιτησίας ο κ.Φώτης Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Καστοριάς.
 ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής, έχει ώα εξής:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Βύζας Μεγάρων-Πανηλειακός         1-2
ΣΗΜΕΡΑ
Ηρακλής Ψαχνών-ΑΟ Χανιά
Επισκοπή-Φωστήρας
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος
ΑΥΡΙΟ
Παναχαϊκή-Αστέρας Μαγούλας
Φωκικός-Καλλιθέα
Ολυμπιακός Β.-Γλυφάδα
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΣΗΜΕΡΑ
Αν. Καρδίτσας-Ζάκυνθος
Δόξα Δράμας-Νίκη Βόλου
Τύρναβος-Βατανιακός
Εθνικός Γαζώρου-Αιγινιακός
Πιερικός-Καλαμαριά
ΑΥΡΙΟ
Καβάλα-Ηρακλής
Κέρκυρα -Γιαννιτσά
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass