ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ 1ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Δράσεις του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας

* ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ PELLA HALF MARATHON

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2013 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:48
Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε μέρος της ιστορίας» περίπου 2.000 δρομείς βρέθηκαν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στην εκκίνηση του 1ου Ημιμαραθωνίου του Δήμου Μαραθώνος. Ο αγώνας, αν και η ζέστη αποτέλεσε εμπόδιο για το σύνολο των δρομέων, γνώρισε μεγάλη επιτυχία με πλήθος συμμετοχών από όλη την Ελλάδα. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ταξίδεψε στον Μαραθώνα για να λάβει μέρος σε αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός με αρκετούς αθλητές και ανακοίνωσε τα εξής: «Έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Γούλας Απόστολος, Γούλας Νικόλαος, Σεϊτανίδης Γεώργιος, Μαγαλιούλης Αγαμέμνων, Ντούμος Ευάγγελος, Γιαννούλης Ηλίας, Γκαρανές Σταυρος, Φαλτσής Βασίλειος, Κουκουρίκης Κων/νος, Μπροζιούτης Πέτρος, Παπαστεργίου Κων/νος, Ρωμανόπουλος Αθανάσιος και Μπλάντας Βασίλης.
Επίσης στον παράλληλο αγώνα των 4 χλμ ο αθλητής μας Καραζήσης Χρήστος κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατηγορία.
Μαζί με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ταξίδεψαν μέλη των γειτονικών Συλλόγων ΣΔΥ Βόλου, ΣΔ Καρδίτσας αλλά και του Συλλόγου Εβριτών Ξάνθης.
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε ο 27ος Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου με πολλές συμμετοχές και επιτυχία. Για τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος σε αυτό το δύσκολο αγώνα βουνού και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Πράτζος Θεόδωρος, Χατζηιωάννου Ιωάννης, Γραμματικός Δημήτριος και Δοξαράς Γεώργιος.
Ενώ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά ο Pella Half Marathon – Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών με μεγάλη επιτυχία. Για τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Τρέμμας Γεώργιος.
Επόμενος αγώνας στον οποίο θα λάβει μέρος ομαδικά ο Σύλλογος είναι ο 1ος Αχίλλειος Άθλος στις 29 Σεπτεμβρίου στην πόλη των Φαρσάλων. Ένας αγώνας ο οποίος θα αποτελέσει ένα βασικό αγωνιστικό τέστ για τους αθλητές ενόψει του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass