ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Με τη σκέψη στο πρωτάθλημα

* ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ (29/9)

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2013 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:45
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά τον άδικο αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος, ο Τύρναβος 2005 ρίχνει πλέον όλο το βάρος στο πρωτάθλημα της Football League, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.
Αντίπαλος της τυρναβίτικης ομάδας θα είναι ο Βατανιακός, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ και σίγουρα οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη θέλουν να κάνουν ένα νικηφόρο ξεκίνημα, για να ανέβει η ψυχολογία τους και να δείξουν στον κόσμο ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για να υλοποιηθούν οι φετινοί στόχοι.
Το ευχάριστο είναι ότι οι φίλαθλοι είδαν στον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή τον Τύρναβο να έχει μια δυναμική παρουσία και να παρουσιάζει στοιχεία ενός καλογυμνασμένου συνόλου, με παίκτες «οπλισμένους» αυτοπεποίθηση και να δείχνουν πνεύμα ομαδικότητας.
Αναμφισβήτητα το ίδιο πάθος και την ίδια σοβαρότητα που είχαν στον αγώνα κόντρα στον «Γηραιό» πρέπει να επιδείξουν και στους αγώνες του πρωταθλήματος, ώστε να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Ο τεχνικός του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης είναι πολύ ευχαριστημένος από την επαγγελματική συνέπεια όλων των ποδοσφαιριστών, αλλά συνεχώς τονίζει ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε από την αρχή της προετοιμασίας πρέπει να συνεχιστεί όλη τη σεζόν με υπευθυνότητα.
Όσον αφορά τώρα για τα αγωνιστικά θέματα, ο Μακεδόνας τεχνικός περιμένει τον Ακίμ Όμο να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Βατανιακό και τον Χρήστο Καραγιάννη που συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς, να είναι διαθέσιμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Σίγουρα θα είναι πολύ σημαντικές οι απουσίες των Σάκη Τέλλου και Γκερμάν Νταντίδη, που αποβλήθηκαν (με δύο κίτρινες) στον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου είχαν πολύ καλή παρουσία.
Θεωρούμε όμως ότι οι αντικαταστάτες τους θα φροντίσουν να είναι εξίσου καλοί όπως οι συμπαίκτες τους που δεν θα παίξουν και δεν θα αφήσουν να φανούνε τα κενά τους.
* Σήμερα ενδέχεται να γίνει ένα φιλικό με την ομάδα Νέων και από τη Δευτέρα θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Βατανιακό, στις 29 του μηνός.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass