ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΓΓ. ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Μπράβο, είμαι ευχαριστημένος πολύ»

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ» ΔΙΠΛΟ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2013 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:40
  
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Σε ρυθμούς προετοιμασίας επανήλθαν χθες μετά το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση ενώ το απόγευμα οι παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής ή είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής έπαιξαν «οικογενειακό» διπλό με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων. Από την πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν οι Ντάλλας, Καραγιάννης Σιάτρας, Σουλιώτης, Δημολιός, Μάγγος, Ντιντής, Μπαλογιάννης, Λίταινας, Αντωνόπουλος και Ευαγγέλου (ο οποίος πέτυχε τα τρία γκολ της αναμέτρησης) και από τη δεύτερη ομάδα οι Πρίφτης, Καραστέργιος, Δάσσιος, Καραμπίνας, Ζιώγας, Μαχαίρας, Ακίμ Όμο, Κάρλος Αντρέ, Γεωργίου, Ζυγγερίδης και Πούτας ενώ σαν αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι Παναγιώτου, Παυλόπουλος, Ντογκούλης και Πέρπερας.
Εν τω μεταξύ το καλό κλίμα στην ομάδα του Τυρνάβου από την εμφάνιση της Κυριακής είναι κάτι περισσότερο από εμφανές. Από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας υπάρχει ικανοποίηση για το αγωνιστικό επίπεδο των παικτών και χθες ο Άγγελος Διγκόζης μιλώντας στους παίκτες του υπογράμμισε αυτήν την ικανοποίηση λέγοντας χαρακτηριστικά «μπράβο, είμαι ευχαριστημένος πολύ» η οποία πηγάζει από το γεγονός ότι η ομάδα αρχίζει να προσαρμόζεται σ’ αυτό που θέλει ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Παράλληλα τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά και ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν προσγειωμένοι και κρατώντας χαμηλούς του τόνους να συνεχίζουν την προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League στο δύσκολο παιχνίδι με τον Βατανιακό που θα διεξαχθεί (εκτός απροόπτου) στο στάδιο Αλκαζάρ στις 29 Σεπτεμβρίου.
Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα κάτι το ιδιαίτερο δεν υπάρχει με εξαίρεση την περίπτωση του Χρήστου Καραγιάννη ο οποίος συνεχίζει να παρακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αλλά όπως εκτιμάται θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος καθώς εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.
Τέλος από την πλευρά του Τυρνάβου γίνονται προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί αντίπαλος για φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass