ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κέρδισε τον κόσμο ο Τύρναβος 2005

*ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ *ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2013 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:38
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος ο Τύρναβος 2005, ο οποίος έχασε στα πέναλτι από τον φιλόδοξο και φέτος Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με σκορ 4-3 στα πέναλτι.
Η τυρναβίτικη ομάδα κέρδισε όμως με την προχθεσινή της εμφάνιση τον κόσμο, που πήγε στο στάδιο Αλκαζάρ και χειροκρότησε τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.
Και βέβαια όλοι είδαν πόσο άδικα ισοφαρίστηκε στο 90+ 6 ο Τύρναβος σε 1-1, από μια στιγμιαία αδράνεια ή από μια κακιά στιγμή μπορούμε να πούμε καθώς ήταν η τελευταία φάση της αναμέτρησης.
Μεγάλη πίκρα λοιπόν για τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε, διότι δεν ήταν ανώτεροι οι Θεσσαλονικείς που είχαν την εύνοια της τύχης και σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακά τους Χουάντερσον.
Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αυτές οι στιγμές, που δεν πρέπει πάντως σε καμία περίπτωση να επηρεάσουν αρνητικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενόψει των υποχρεώσεων τους στo πρωτάθλημα της Football League.
Αντίθετα να τους «γιγαντώσουν» και να δείξουν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ίσως ακόμη καλύτερο στις αναμετρήσεις με ομάδες που θα είναι σχεδόν της ίδιας δυναμικότητας. Αρχής γενομένης στον δύσκολο αγώνα της πρεμιέρας με τον Βατανιακό στο ίδιο γήπεδο, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί-εκτός απροόπτου- στις 29 Σεπτεμβρίου.
Το ευχάριστο είναι ότι υπήρξε θεαματική αλλαγή σε σχέση με την εικόνα των φιλικών παιχνιδιών, όπου πολλοί ήταν επιφυλακτικοί, εκτός από τον τεχνικό τους Άγγελο Διγκόζη με τους συνεργάτες του που πιστεύουν πάρα πολύ σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές και στις δυνατότητές τους.
Ο Μακεδόνας προπονητής έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες, γιατί έκαναν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό αυτά που τους ζήτησε και παράλληλα εφάρμοσαν το σύστημα που θέλει να αγωνίζονται, με μεγάλη επιτυχία.
Θα ήταν όλα ιδανικά αν το παιχνίδι τελείωνε 1-0, όμως δεν πρέπει να μείνουν οι Τυρναβίτες στον άδικο αποκλεισμό και να κοιτάξουν με ψηλά το κεφάλι μπροστά, στοχεύοντας πλέον σε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα.
Αν αναλογιστούμε ότι στο προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου δεν αγωνίστηκαν οι Γεωργίου, Καραγιάννης Χρ. και ο νεαποκτηθείς Ακίμ Όμο, τότε οι επιλογές που έχει ο Διγκόζης συν τους άλλους παίκτες που ήταν στον πάγκο ή εκτός αποστολής, είναι πολλές και αυτό θα τον διευκολύνει περισσότερο στο έργο του.
Άλλωστε και ο ίδιος επανειλημμένα τονίζει ότι υπολογίζει σε όλα τα παιδιά του ρόστερ, κανείς δεν περισσεύει διότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν στην ομάδα και αποτελούν όλοι μαζί μια οικογένεια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 με ανακοίνωσή της αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για τη μαζική τους προσέλευση στο στάδιο Αλκαζάρ και για τη στήριξη που παρείχαν στην ομάδα, καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ
Σήμερα, εν τω μεταξύ, και ώρα 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Τυρνάβου, θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και τη Νέων U-17, ενώ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί αντίπαλος για το ερχόμενο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass