ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ(18:00)

Δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει ο Τύρναβος 2005

*ΗΡΘΕ ΑΡΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΚΑΡΛΟΣ ΑΝΤΡΕ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2013 1:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:27
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 18:00 στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου ο Τύρναβος 2005 θα αντιμετωπίσει την φιλόδοξη και ισχυρή φέτος ομάδα του Αιγινιακού, που έχει προπονητή τον Γιώργο Χατζάρα και τεχνικό σύμβουλο τον Σταύρο Διαμαντόπουλο.
Τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και μια πριν την πρεμιέρα του κυπέλλου ελλάδος, η τυρναβίτικη ομάδα θα τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν ισάξιο αντίπαλο, που θα βρει απέναντι της, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα.
Ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης ασφαλώς και περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν μια καλή εικόνα, να αποφύγουν λάθη που έκαναν σε προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις και να κερδίσουν με την εμφανισή τους το χειροκρότημα του κόσμου.
Το Αλκαζάρ θα είναι η έδρα του Τυρνάβου την φετινή σεζόν και ασφαλώς στο…σπίτι του πρέπει να είναι σοβαρός, πειθαρχημένος και αποτελεσματικός.
Από αγωνιστικής πλευράς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι πλην από τους τραυματίες Αντωνόπουλο και Χρήστο Καραγιάννη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
*Εν τω μεταξύ, αργά προχθές το βράδυ ήρθε στον Τύρναβο και ο νεοαποκτηθέντας 31χρονος μεσοεπιθετικός Κάρλος Αντρέ.
Ο πορτογάλος επιθετικός που έπιασε αμέσως δουλειά, αναμένεται να δώσει άλλον αέρα στον Τύρναβο 2005, με την εμπειρία που έχει στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα.
*Για την σημερινή φιλική αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, από την ΠΑΕ Τύρναβος 2005 ανακοινώθηκε ότι οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν πριν από την έναρξη του αγώνα έξω από το γήπεδο, με γενική είσοδο 10 ευρώ. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν ελεύθερα στο γήπεδο επιδεικνύοντας το εισιτήριο διαρκείας κατά την είσοδο τους.
*Όσον αφορά για την κλήρωση του πρωταθλήματος, αυτό που φαίνεται είναι ότι ενώ αρχικά η ομάδα υποδέχεται τον Βατανιακό και έχει τις δυνατότητες να ξεκινήσει με ένα…τρίποντο τις υποχρεώσεις της, ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και θα χρειασθεί μεγάλη προσπάθεια ώστε και στην συνέχεια να έρθουν ανάλογες επιτυχίες.
Πάντως όλοι μας γνωρίζουμε ότι στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις ομάδες και αν κάποιος υποτιμήσει αντίπαλο του, τότε θα κινδυνεύσει να βρεθεί προ εκπλήξεων.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass