ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απόλλων Λάρισας.: Με οδηγό την ιστορία

* Ν. Πατσιαβούρας: «Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο»

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2013 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:26
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Για τον Απόλλωνα Λάρισας κάθε χρονιά αποτελεί και ένα στοίχημα. Άλλωστε η ιστορία του συλλόγου δεν επιτρέπει στους «κυανόλευκους» να περνούν απαρατήρητοι.
Σε μια εποχή σημαντικών αλλαγών τόσο στο έμψυχο υλικό όσο και στην τεχνική ηγεσία αλλά και στα διοικητικά ο Απόλλων Λάρισας επαναπροσδιορίζει το στίγμα του παραμένοντας ωστόσο πιστός στη φιλοσοφία του με την προώθηση και ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών με στόχο πάντα το καλό ποδόσφαιρο.
Φέτος στο τιμόνι των «κυανολεύκων» θα βρίσκεται ένα φίλος από τα παλιά. Ο Νίκος Πατσαβούρας (με συνεργάτη τον Θανάση Ντελόπουλο) ένας παλαίμαχος της ΑΕΛ που επιστρέφει στη Φιλιππούπολη αυτή τη φορά ως προπονητής μετά από 35 χρόνια.
«Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι ξανά στον Απόλλωνα Λάρισας. Εδώ ξεκίνησα να παίζω μπάλα, σ’ αυτό το γήπεδο και κατάφερα να αναδειχθώ και να κάνω την καριέρα που έκανα. Φέτος σίγουρα έχουμε δημιουργήσει μία καινούργια ομάδα με στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε μία οικογένεια και να ευχαριστιόμαστε κάθε Κυριακή τα παιχνίδια ικανοποιώντας τον κόσμο που θα έρχεται να μας βλέπει» επισήμανε ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα και πρόσθεσε:
«Αγωνιστικά δεν θέτουμε υψηλούς στόχους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν μας δοθεί η ευκαιρία δεν θα πούμε όχι. Εμείς θέλουμε να έχουμε μία καλή ομάδα, να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το δικό μου το μεράκι είναι να αναδείξω νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, κάθε Κυριακή θα γίνονται μάχες και θα προσελκύσει τον κόσμο στα γήπεδα. Επομένως χρειάζεται πειθαρχία, σοβαρότητα, να μην δίνουμε δικαιώματα στον κόσμο και στους διαιτητές και να παίζουμε πάνω απ’ όλα μπάλα.
Φέτος το πρωτάθλημα θα έχει περισσότερες αγωνιστικές και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις βάθος στο έμψυχο υλικό. Πρέπει να έχουμε παίκτες δηλαδή λύσεις γιατί όπως λέμε εμείς οι προπονητές αν δεν έχεις πάγκο τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Πιστεύω όμως ότι με το υλικό που διαθέτουμε και δουλεύοντας σωστά θα τα καταφέρουμε» κατέληξε ο Νίκος Πατσιαβούρας.
Από την πλευρά της διοίκησης ο Στέλιος Τεμενούγκας επισήμανε:
«Εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία όπως αρμόζει στον Απόλλωνα. Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε κάνει μία ανανέωση 18 βασικών παικτών αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά της Ακαδημίας καθώς και οι μεταγραφές που πήραμε θα αναπληρώσουν και φέτος τα κενά που υπάρχουν. Η χρονιά θα είναι δύσκολη όχι μόνο για μας αλλά για πολλές ομάδες γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το βασικότερο είναι το οικονομικό. Από αυτό εξαρτώνται τα πάντα».
 
Οι αλλαγές στο ρόστερ
Έφυγαν: Ιωαννίδης, Κόλα, Θ. Εμμανουήλ, Μπαλαμώτης, Φαρμάκας, Τσέλιγκας, Ι. Μπάμποβιτς, Σπυρόπουλος και Καραγκιόζης (σε ομάδα της Γερμανίας).
Ήρθαν: Μπακαρός (από Ηρακλή Λάρ.), Ρεσίτης (από Βελούχι), Βακαλάς (από Αγ. Αναργύρους), Τασιόπουλος (από Ομορφοχώρι), Ορλάντο, Χιούζα (από Αμπελόκηπους), Μαρσέλο (από Άρη Λ.), Γερονάσιος (από ομάδα των Ιωαννίνων), Αγριόδημος (από Τοξότη Λ.), Μπουτακίδης (από Αμυγδαλέα).
Προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής: Πατσιούρας, Βαϊόπουλος, Ράπτης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass