Η ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ Η Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...

Το «βυσσινί» δίλημμα του Νέστορα Κόμματου

* ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2013 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:25
Του Κ. Γκιάστα
Είναι 36 χρονών και όμως διανύει μερικά από τα καλύτερα αγωνιστικά του χρόνια. Πέρυσι το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με τον Παναθηναικό αφού είχε μια εκπληκτική σεζόν με το Μαρούσι (είχε μέσο όρο 20.4 πόντους -56% δίποντα, 35% τρίποντα, 63% βολές- 6.6 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ). Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ρεθύμνου και κατάφερε να την οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ και με πολύ καλά στατιστικά. Γενικά δείχνει πως έχει ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά της μπασκετικής εργασίας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Έχει από πίσω του ένα πρωτάθλημα Ευρώπης και ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγει και στο εξωτερικό. Και όμως ο Νέστορας Κόμματος είναι σε συζητήσεις με την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ που φέτος ανέβηκε από την Α1 ΕΣΚΑΘ στην Γ’ Εθνική.
Αυτό έγινε γιατί ο Κόμματος έχει δύο πράγματα στο μυαλό του. Ένα να προσφέρει στην αγάπημένη του ομάδα – που δεν είναι άλλη από την ΑΕΛ – και ένα ακόμα είναι να μείνει στην ιδιαίτερή του πατρίδα που είναι η Λάρισα (έχει άλλωστε τόσα χρόνια πολλά χρόνια... ξενιτιάς σε πόλεις και άλλες χώρες λόγω επαγγελματικών συμβολαίων). Αυτήν την στιγμή λοιπόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη οι πιθανότητες να μεταγραφεί στην ΑΕΛ και την Γ’ Εθνική και οι περιπτώσεις να παίξει σε ομάδα της Α1 Εθνικής ή του εξωτερικού είναι μοιρασμένες στη μέση.
Την απόφαση για την ΑΕΛ θα την ανακοινώσει ο Νέστορας Κόμματος στην ΑΕΛ το αργότερο μέχρι αύριο, Παρασκευή.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ
Αν τελικά γίνει πραγματικότητα η σπουδαία αυτήν προσπάθεια της ΑΕΛ τότε αυτόματα θα αλλάξουν και πολλά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Νέστορας Κόμματος είναι ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές που έχουν παίξει στην Α1 Εθνική κατηγορία. Μιλάμε για έναν αθλητή που έχει πάνω από 2.700 πόντους και πάνω από 1.300 ριμπάουντ. Το μέγεθός του και η πορεία του θα είναι η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει στην Γ’ Εθνική και σίγουρα θα δώσει άλλο ρόλο στην ΑΕΛ για φέτος. Παράλληλα θα αποτελέσει και έναν σπουδαίο πόλο έλξης για εισιτήρια και ενδιαφέρον του κόσμου που θα δώσει και νέα πνοή στην κερκίδα. Με λίγα λόγια ένας παίκτης σαν τον Νέστορα Κόμματο θα αλλάξει τις ισορροπίες όλου του πρωταθλήματος...
ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Η άλλη ομάδα της Λάρισας ο Φοίνικας ήδη έχει σχεδιάσει τα φιλικά παιχνίδια.
που θα δώσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Θρασύβουλος Λιάγκας και οι παίκτες του θα πάνε στον Παλαμά για να πάρουν μέρος στο τουρνουά με Μεταμόρφωση, Καρδίτσα και Τιτάνες.
Το επόμενο Σάββατο θα παίξει φιλικό ματς με τον Πιερικό ενώ μια εβδομάδα αργότερα 22/9 θα παίξει με την Λειβαδιά. Έπειτα θα ακολουθήσει ένα διήμερο φιλικών αγώνων στο τέλος του μήνα με το Άργος Ορεστικό ενώ τα φιλικά θα κλείσουν με τον Πιερικό.
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ
Και ενώ στο αγωνιστικό μέρος αρχίζουν τα φιλικά ματς (το πρώτο έγινε με τη Νίκαια) στο διοικητικό τρέχουν με τα εισιτήρια διαρκείας που θα βγούνε σε λίγες ημέρες. Θα στοιχίζουν μόλις 25 ευρώ και θα αρχίσει η διάθεσή τους.
Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ο Αστέρας θα παίξει με τον ΓΣ Βόλου ενώ στις 22 με Νίκη Βόλου. Επίσης γίνονται προσπάθειες για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι μέσα στις επόμενες ημέρες (Εθνικός ή Μύτικας).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass