Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ ΜΕ 3-1

Νίκη με βελτιωμένο πρόσωπο

Ν. Σταυροθόδωρος: «Είχα πει στην αρχή της προετοιμασίας ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στις 15 με 20 Σεπτεμβρίου»

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2013 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:22
  
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Παρουσιάζοντας σαφή σημάδια βελτίωσης σε συνάρτηση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο Μαχητής Τερψιθέας επικράτησε στο χθεσινό φιλικό στο γήπεδο Νεάπολης του Αχιλλέα Δομοκού με 3-1. Η ομάδα του Νίκου Σταυροθόδωρου απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας τη φετινή σεζόν έδειξε δείγματα καλής γραφής και κυρίως ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά στην πορεία της προετοιμασίας της.
Το χθεσινό παιχνίδι είχε δύναμη, πάθος ρυθμό αλλά και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής κ. Τζήλος αναγκάστηκε να βγάλει έξι φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του.
Ο Μαχητής δέχθηκε αρκετή πίεση στο α’ ημίχρονο από την ομάδα του Δομοκού ωστόσο κατάφερε να διαχειριστεί την εξέλιξη του παιχνιδιού και να μην κινδυνέψει ιδιαίτερα. Παράλληλα δημιούργησε φάσεις, είχε αγωνιστική συνοχή και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Αρνητικό στοιχείο τα λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής κυρίως ως προς την κυκλοφορία της μπάλας.
Στην επανάληψη και παρά τις πολλές αλλαγές από την πλευρά του Νίκου Σταυροθόδωρου η ομάδα της Τερψιθέας διατήρησε το ρυθμό της, κατάφερε να παραβιάσει άλλες δύο φορές την αντίπαλη εστία δείχνοντας ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στα «στημένα».
Σε ότι αφορά στον Αχιλλέα Δομοκού έδειξε ένα πολύ δυνατό σύνολο, γρήγορο στο παιχνίδι του, με ικανούς παίκτες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και στην επίθεση και σίγουρα δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί στο πρωτάθλημα.
Το σκορ άνοιξε στο 39’ ο Σαββίδης με κοντινό πλασέ. Είχε προηγηθεί η σέντρα του Κρίτσα από τα δεξιά, η κεφαλιά του Κρεβατά στην καρδιά της αντίπαλης και η ασθενή απόκρουση του Κουτσούμπα.
Στο 52’ ο Μάτος διπλασίασε τα τέρματα για τον Μαχητή με γυριστή κεφαλιά (πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα) μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Νικούλης.
Το 3-0 πέτυχε στο 82’ ο Μαλάκος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κυριάκου.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 στο 84’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπουγιώτας και κέρδισε ο Πέδρο από τον Μαλάκο, ενώ στο 86’ ο Ντούγκος έφτασε πολύ κοντά στο 4-1 όταν το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τζήλος με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Νίκζα.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο Ν. ΣΤΑΥΡΟΘΟΔΩΡΟΣ
Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Μαχητή Νίκος Σταυροθόδωρος μετά το παιχνίδι ο οποίος δεν παρέλειψε να επισημάνει και να μιλήσει και για τα λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
«Είχα πει στην αρχή της προετοιμασίας ότι η ομάδα, μετά το σχεδιασμός της, θα είναι έτοιμη σε 7-8 εβδομάδες δηλαδή στις 15 με 20 Σεπτεμβρίου. Υπάρχουν ακόμη και σήμερα πράγματα που δεν έχουν εκτελεστεί στην προπόνηση. Η ομάδα κουβαλάει πολύ κούραση ακόμη και σήμερα που η εικόνα πράγματι ήταν πιο βελτιωμένη, ενώ υπάρχουν πολλά καινούργια παιδιά. Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας δείξαμε χαρακτήρα. Είχαμε ωστόσο κάποια προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας από επιπολαιότητες και από λάθος σκέψη τα οποία πιστεύω ότι απορρέουν από την κούραση και από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε σπριντάρει ούτε έχουμε σουτάρει. Είχαμε συνοχή σαν ομάδα, κάναμε αρκετές επιθέσεις -βέβαια τα γκολ ήρθαν από στημένες φάσεις – και σ’ ένα ματς της κατηγορίας μάς δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας στην επίθεση πράγμα που μας χαρακτηρίζει. Ήμασταν απειλητικοί απέναντι σ’ έναν αντίπαλο από τον οποίο δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα και όσες φορές συνέβη αυτό έγινε από λάθη στο χώρο του κέντρου.
Είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας γιατί τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ, υπάρχει προσήλωση στο στόχο και προσπαθούμε να αποφύγουμε τα λάθη που σ’ αυτή την κατηγορία θα κοστίσουν».
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Σταυροθόδωρος): Κουρδής, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας, Φλώρος, Μπουροζίκας, Παυλόπουλος, Σαββίδης, Μολάς, Νικούλης, Μάτος, Κρεβατάς (Μπρέλλας, Μαλάκος, Ντούγκος, Κυριάκος, Μπώλος, Μπαλαμώτης, Βλησαρούλης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ (Παφλιάς): Κουτσούμπας, Τσιλίκας, Ράπτης, Μπαντής, Πέδρο, Καλαμάτας, Φανταράκος, Αναστασίου, Μπουγιώτας, Καντού, Κεϊτά (Σταθόπουλος, Γιολδάσης, Αδάμος Β.).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass