ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Ηρακλής Χάλκης: Κάθε χρόνο πιο ψηλά

* Δ. Μπακαλούλης: «Η ομάδα μας είναι άκρως ερασιτεχνική αφού δεν υπάρχει αμειβόμενος ποδοσφαιριστής. Είμαστε νομίζω η μοναδική ομάδα στο νομό»

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2013 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:22
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Συνεχίζοντας την προσπάθεια των τελευταίων ετών ο Ηρακλής Χάλκης θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι «κυανόλευκοι» στοχεύουν στο να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να κάνουν πορεία καλύτερη από την περσινή στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας στηριζόμενοι κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και με γνώμονα την περσινή επιτυχημένη συνταγή.
«Η φετινή χρονιά δεν θα είναι παρά η φυσική συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκίνησε τα τελευταία 4 χρόνια. Έχουμε αλλάξει πορεία και κινούμαστε πάνω σ’ αυτήν κοιτάζοντας κάθε χρόνο και πιο ψηλά» επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπακαλούλης προσδιορίζοντας το στίγμα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορία και πρόσθεσε:
«Ο βασικός κορμός της ομάδας έμεινε ο ίδιος, έγιναν κάποιες προσθήκες και εξετάζουμε παράλληλα ορισμένες περιπτώσεις παικτών. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάμε καλύτερα. Είναι υποχρεωτικό για τον Ηρακλή Χάλκης. Η ομάδα μας είναι άκρως ερασιτεχνική. Δεν υπάρχει αμειβόμενος ποδοσφαιριστής. Είμαστε νομίζω η μοναδική ομάδα στο νομό. Παίζουμε για να το ευχαριστιόμαστε εμείς οι ίδιοι και από κει και πέρα θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να φέρουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο. Σαν διοίκηση είμαστε καινούργια αφού προστέθηκαν αρκετά νέα πρόσωπα και πλέον είμαστε 12μελής. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να παρουσιάσουμε κάτι καλό μέσα στο γήπεδο για να φέρουμε τον κόσμο του χωριού μας αλλά και γενικότερα τους φιλάθλους κοντά μας».
Από την πλευρά του ο νυν αντιπρόεδρος και πρώην πρόεδρος με μεγάλη παραγοντική εμπειρία Γιάννης Τσινούλης επισήμανε:
«Πιστεύω ότι σε σύγκριση με πέρσι που ο πρόεδρος ήταν ουσιαστικά μόνος του φέτος είμαστε στη διοίκηση αρκετοί παράγοντες - έμπειροι και νέοι- κι επομένως πρόβλημα διοικητικό δεν θα έχουμε. Όλα τα προβλήματα θα τα λύνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Οι στόχοι μας δεν είναι να πάρουμε τον τίτλο αλλά να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα με νέα παιδιά και εύχομαι στον καλύτερο να πάρει το πρωτάθλημα».
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Μετά την επιτυχημένη θητεία του στον πάγκο της ομάδας την περσινή σεζόν ο προπονητής Νίκος Ανδρέου θα οδηγήσει και φέτος την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.
«Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς βία και ο καθένας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Όσο για την ομάδα μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Παράλληλα θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο της Χάλκης στο γήπεδο γιατί τον χρειάζεται η ομάδα.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα έχω ένα ερωτηματικό για το θα αν είναι τόσο ανταγωνιστικό. Υπάρχουν πολλές λαρισινές ομάδες στη Γ’ Εθνική και πήγαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές εκεί. Θα το δούμε στην πορεία. Εμείς κρατήσαμε σχεδόν την περσινή ομάδα προσθέτοντας 4-5 νεαρούς για ενισχυθούμε και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα από πέρσι» επισήμανε ο έμπειρος τεχνικός των «κυανολεύκων».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass