ΤΟΥΡΝΟΥΑ “3 ON 3” ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Street Basketball στη Νίκαια

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2013 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:22
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλελέρ σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Νίκαιας διοργανώνουν τουρνουά Street Basketball 3on3 μεθαύριο Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία της Νίκαιας. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά: «Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν όλοι οι φίλοι του αθλήματος από 14 ετών και άνω ενώ για τους νικητές θα υπάρξει τιμητικό έπαθλο και δωροεπιταγή αγοράς αθλητικών ειδών.
Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλελέρ, κ. Θεοφάνης Νανούλης, κάλεσε όλους τους φίλους του Μπάσκετ του Δήμου Κιλελέρ αλλά και όλων των γειτονικών δήμων, να μετάσχουν μαζικά στο τουρνουά και να διασκεδάσουν μέσα από το παιχνίδι και την ευγενή άμιλλα. «Το αθλητικό αυτό γεγονός που διοργανώνει φέτος ο Δήμος μας στο πλαίσιο των Θερινών Δρώμενων, αναδεικνύει πόσο σημαντική είναι για μας η καλλιέργεια των παιδιών και των νέων μέσω του αθλητισμού, για την οποία φροντίζουμε παρέχοντας στους δημότες μας άριστες εγκαταστάσεις αθλοπαιδιών» τόνισε ο κ. Νανούλης.    
Από την πλευρά της η πρόεδρος του Γ.Σ. Νίκαιας, κ. Χριστίνα Ονάσογλου – Λύτρα, σημείωσε ότι με το τουρνουά 3X3 δίνεται μια ευκαιρία στους νέους της περιοχής να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους στο street basketball και κάλεσε όλους τους κατοίκους της Νίκαιας να συμμετέχουν στη διοργάνωση είτε ενεργά βοηθώντας τους διοργανωτές, είπε να μοιραστούν ως θεατές τις στιγμές της χαράς και της προσπάθειας των ομάδων που θα συμμετέχουν.
Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 697.2892612, 693.2385635, 694.8626535 και 694.7699366 ή να τυπώσουν τη φόρμα συμμετοχής από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) του Γ.Σ. Νίκαιας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass