ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Η Βερδικούσια... προοδεύει με την Προοδευτική της

ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ Γ’ ΣΤΗ Β’ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ «ΑΙΜΑ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2013 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:14
 Προοδευτική όνομα και πράγμα αποδεικνύεται η ομάδα της Βερδικούσιας καθώς δείχνει πως το ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιοχής... προοδεύει. Πέρυσι κατάφερε να ανέβει από τη Γ’ ΕΠΣΛ στη Β’ και με νέα παιδιά στο ρόστερ της κάνει σχέδια και για ακόμα πιο ψηλά.
Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε προετοιμασία και ο Κώστας Μπακλαβάς φαίνεται πως έχει ζηλέψει τον... Έγκε Γκέραρντ του παρελθόντος καθώς βρίσκεται για 10η συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα ως προπονητής. 
Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός πιστεύει στα νέα παιδιά και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και φέτος αφού στόχος της Βερδικούσιας είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα απαρτίζεται από ένα κράμα έμπειρων και συνάμα ταλαντούχων παικτών όπου θα παίζει καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστούνται άπαντες και από κει και πέρα ό,τι προκύψει.
Η νεανική Βερδικούσια και θέλει και μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία της και στο νέο πρωτάθλημα, με τη διοίκηση και τους φιλάθλους να αναμένεται να αποτελέσουν αρωγό στην προσπάθεια αυτή.
Μόνο μια μεταγραφική κίνηση έκανε η Βερδικούσια αφού ενέταξε στο δυναμικό της τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Βασίλη Ζουρλαδάνη από τον Φαλανιακό (για τον λόγο αυτό ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Μπακλαβάς ευχαριστεί προσωπικά τον Τάκη Παραφέστα για την εξέλιξη αυτή). Από κει και πέρα αν προκύψει κάτι εξαιρετικό στην πορεία ίσως να γίνει κάποια κίνηση…
Μάλιστα πριν την «πρώτη» της ομάδας τελέσθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Θανάση ο οποίος διετέλεσε προπονητής πριν ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού και μάλιστα ο ίδιος που μετέχει στο νέο διοικητικό σχήμα, έδωσε τις ευχές του για μια άκρως δημιουργική χρονιά μιας και η Βερδικούσια είναι ένα χωριό όπου το ποδόσφαιρο αποτελεί τρόπο ζωής.
Για τη νέα αυτή σεζόν ο προπονητής Κώστας Μπακλαβάς δήλωσε: «Είχα δηλώσει το 2010 ότι από δω και στο εξής θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, να ρίξουμε το βάρος στο αν θα υπάρχει ομάδα στο χωριό και σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε. Φυσικά μέσα από σοβαρότητα και υπευθυνότητα αυτή που διακρίνει εμένα προσωπικά αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας κ. Τάκα, μιας και έχουμε κοινή πορεία αφού συνεχίζουμε μαζί για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, παραμένουμε στις επάλξεις.
Και η φετινή χρονιά εκτιμώ πως θα είναι καλή με βασική προϋπόθεση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, δίνοντας τόπο στα νιάτα και από κει και πέρα ό,τι προκύψει.
Θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην γενικό αρχηγό του συλλόγου Γιάννη Θάνο μιας και συνεργαστήκαμε άψογα τα τελευταία 14 χρόνια και εύχομαι η αποχώρησή του για προσωπικούς λόγους να μην μας στοιχίσει και εκτιμώ πως από δω και πέρα θα έχω την αμέριστη συμπαράσταση των δύο νέων γενικών αρχηγών του Μπάμπη Μπαρούτα και του Γιώργου Αγριόδημου.
Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Γιώργο Οικονόμου τον οποίο είχα στο πλευρό μου τα τελευταία επτά χρόνια στα τμήματα υποδομής και σίγουρα η προσφορά του ήταν εξίσου σημαντική. Η δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει η νέα διοίκηση της ΕΠΣΛ να ρίξει περισσότερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής και στις μικρότερες κατηγορίες και όχι μόνο στην ελίτ. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, όπως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Λάρισα καθώς είναι και άλλα χωριά και όχι μόνο. Να ευχηθώ στους ενωσιακούς προπονητές καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και εύχομαι να αλλάξουν τη δομή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να αντιγράψουν τους προκατόχους τους που «όργωναν» τα γήπεδα όπως οι κ.κ. Κουκουθάκης, Ζιάκος και Μπεριτζάς. Τέλος θέλουμε μεγαλύτερη βοήθεια τόσο από την κοινότητα αλλά και από τον πρόεδρο του Δήμου Ελασσόνας κ. Πασχόπουλο σε πολλούς τομείς».
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Από την πλευρά του ο πρόεδρος Γιάννης Τάκας δήλωσε: «Να ευχηθώ με τη σειρά μου σε όλους όσοι εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Για εμάς οι στόχοι φέτος είναι συγκεκριμένοι και έχουν να κάνουν με το καλό ποδόσφαιρο, ποντάροντας πολλά στα νιάτα. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια παρά μονάχα σκληρή δουλειά προκειμένου να παρουσιάσουμε μια άκρως ανταγωνιστική Βερδικούσια».
 
ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΙΝΑΣ:
«Από τη μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Θεωρώ πως και φέτος η ομάδα θα στηριχθεί σε ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας η οποία και θα είναι ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος».
 
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΑΣ:
«Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες τη νέα χρονιά θέλοντας να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και ό,τι καλύτερο προκύψει. Σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό μιας και οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και αυτό θα το κάνει ακόμα πιο αμφίρροπο. Από τη μεριά μας θέλουμε να αρπάξουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΕΣ:
«Μετά την περσινή μας επιτυχία και την άνοδο στη Β΄ΕΠΣΛ, ευελπιστώ φέτος να παρουσιαστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας, υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες στην ομάδα και αυτό που απομένει είναι να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί προκειμένου να παρουσιάσουμε κάτι καλό».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass