ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α2 ΒΟΛΕΪ

Ενωμένος ο Φιλαθλητικός

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2013 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:10
 
Σύσσωμη η διοίκηση, ο προπονητής Λάμπρος Πράπας και οι αθλήτριες παλιές και νέες, συγκεντρώθηκαν στην καφετέρια N.C. της Νέας Πολιτείας λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για το δύσκολο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 γυναικών.
Εκ μέρους της διοίκησης, της οποίας έδωσαν το παρών όλα τα μέλη, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Ακριβούλης Βασίλειος ο οποίος ευχήθηκε υγεία στις αθλήτριες και τις τόνισε πως η διοίκηση του συλλόγου θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και ο αντιπρόεδρος Αναγνωστόπουλος Αθ., ο Γενικός Αρχηγός Βαβάτσικος Αθ.,καθώς και ο προπονητής Λάμπρος Πράπας.
Στην πρώτη συγκέντρωση παρούσες ήταν οι: Νεοαποκτηθέντες Γιαννακοπούλου Κ., Φακοπουλίδου Νάσια, οι παλιές Νικούλη Βάσω, Κεραμίδα Άννα, Μπαλδώκα Ευανθία, Χαραβελούλη Μαριάντζελα, Κουτρουμπή Ανδρομάχη, Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Κότσιρα Θεοδώρα, Μπέλλου Αγγέλα, Παραφέστα Αγλαΐα , Κολώνα Χρύσα και οι μικρές που προωθήθηκαν από το τμήμα των κορασίδων, Παπαθεοδώρου Βασιλίνα και Κουτρουμπή Ειρήνη. Απουσίαζε δικαιολογημένα η Αθανασιάδου Δέσποινα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass